reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ile dni przed okresem zrobiłyście test ciążowy?

Hej, mi wyszedl pozytywny tydzien przed :)
Tydzien po spodziewanej owulacji mialam plamienie i jakos czulam, ze to implantacja, trwalo 3 dni. Po zakonczeniu plamienia zrobiłam ten bardziej czuły test i wyszedl pozytywny. Cienka, ale widoczna druga kreska :)

reklama
Hej, mi wyszedl pozytywny tydzien przed :)
Tydzien po spodziewanej owulacji mialam plamienie i jakos czulam, ze to implantacja, trwalo 3 dni. Po zakonczeniu plamienia zrobiłam ten bardziej czuły test i wyszedl pozytywny. Cienka, ale widoczna druga kreska :)
Hej, ja zrobiłam wczoraj robiłam i negatyw. Na środę mam @ więc jakby coś miało być to pewnie już wszedłby pozytyw. Dzisiaj rano tak mnie bolał jajnik że szok więc pewnie na okres. A Tobie gratuluje ☺️

9dpo robiłam test rano i była jaśniutka kreseczka, wieczorem już bardziej wyraźna

Załączniki

• CC854723-CAD2-41E8-9D14-B3D9385E38B1.jpeg
    CC854723-CAD2-41E8-9D14-B3D9385E38B1.jpeg
    816 KB · Wyświetleń: 1 403
  • 64F9CB1E-32BF-42BE-999E-14399EDBF499.jpeg
    64F9CB1E-32BF-42BE-999E-14399EDBF499.jpeg
    970,3 KB · Wyświetleń: 1 402
Do góry