reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile dni przed okresem zrobiłyście test ciążowy?

Patrszja

Fanka BB :)
Cześć kobietki
Chyba za szybko wykonałam test :-/ dzisiaj mam 24dc. Owulacja potwierdzona przez lekarza na usg 12.04 był to 14dc plus dodatni test owulacyjny współżyłam z mężem 11.04 (13dc) i 13.04 (15dc). Cykl mam 29-30dniowe, jak myślicie za szybko wykonałam test czy już raczej nie mam na co liczyć

reklama
Cześć kobietki
Chyba za szybko wykonałam test :-/ dzisiaj mam 24dc. Owulacja potwierdzona przez lekarza na usg 12.04 był to 14dc plus dodatni test owulacyjny współżyłam z mężem 11.04 (13dc) i 13.04 (15dc). Cykl mam 29-30dniowe, jak myślicie za szybko wykonałam test czy już raczej nie mam na co liczyć
Oczywiście,że może być za wcześnie :)
Test ciążowy może wyjść pozytywny nawet i kilka dni po spodziewanej dacie miesiączki ;)

Ja robiłam pierwszy test jakoś 12 dni po owulacji, też potwierdzonej u lekarza, i wyszła mi bladziutka kreska ale dopiero po godzinie. I tak jeszcze przez tydzień testy tak raz wychodzily, ale zawsze dużo po czasie a raz nie - a już wiedziałam że się udało bo 14 dpo byłam na becie.

reklama
Do góry