reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

idziemy na zakupy- promocje dziecięce :)

reklama
chciałabym kupić całą wyprawkę dla dziecka za jednym razem :) wszystko, czego potrzebuję jest w Pati i Maks na Polnej, czy któraś z Was słyszała może jaki największy rabat można tam uzyskać? przy sumach powyżej 3 -4 tys zł i negocjacjach? ja tylko słyszałam że standardowo dają tam powyżej 2 tys 5%, a powyżej 3 tys cena jest do negocjacji.

Też chciałam się wybrać do Pati i Maka ale po oglądnięciu w internecie produktów (a zwłaszcza cen!) jakie sobie życzą w tym sklepie stwierdziłam, że o wiele taniej wyjdzie mi kompletowanie wyprawki 'na raty' w różnych sklepach. Moim zdaniem o wiele więcej jesteś w stanie zaoszczędzić kupując właśnie w ten sposób, bo więcej niż 5% Ci nie dadzą. Chociażby butelkę Tomme Tippe mają tam o 11zł droższą niż w sklepie w którym ja kupiłam. Radzę jeszcze raz się zastanowić :-)

rzeczywiście przejechałam się na Pati i Maks... ceny wysokie w porównaniu do innych sklepów - za to bardzo pochwalić muszę sklep Dziecięcy Ekspert na Obornickiej - wózek Maxi Cosi Mura 4 - pełen zestaw z bazą, fotelikiem dostałam taniej niż w najtańszym sklepie internetowym...

a w Pati i Maks - ale z kolei w sklepie internetowym też można znaleźć coś taniej niż gdzieś indziej - nawet niż u nich w sklepie stacjonarnym - i jest możliwość odbioru osobistego w sklepie. trochę nie rozumiem ich polityki, ale niech im będzie... do sklepu stacjonarnego pójdę wybrać i obejrzeć, a w internetowym zamówię i odbiorę też na miejscu

reklama
a ja pierwszy raz pojechałam do tesco na zakupy nocą-50% na zabawki wydałam 600zł i dostałam w bonach 300zł więc promocja nie mała tym bardziej że można powiedzieć wszystko za pół ceny :tak:

Do góry