Świetny temat, usłyszałam ostatnio o tym PEPCO - Wicej za mniej... codziennie!, szczerze mówiąc jeszcze tam nie byłam, zamierzam zobaczyć jak jest w przyszłym tygodniu
reklama
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
w pepco jest dużo fajnych dziecięcych ubranek w niskich cenach.Świetny temat, usłyszałam ostatnio o tym PEPCO - Wicej za mniej... codziennie!, szczerze mówiąc jeszcze tam nie byłam, zamierzam zobaczyć jak jest w przyszłym tygodniu
ja ostatnio kupiłam synkowi dresik bawełniany, taki letni za 15zł
Witamy serdecznie:-).Napewno warto odwiedzić nasz komis. www.komis-matus.pl Każdy znajdzie coś ciekawego dla swojej pociechy,ceny napewno niższe niż w sklepach.:-)
R
rikapa
Gość
no i pani Agnieszko witam na forum baby boom :-) oczywiście potwierdzam komis-matuś rewelacja :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja nie lubie PEPCO jedyne co kupilam i byla zadowolna to skarpety za pare 1,99 a mam body i sa mega rozciagniete ...
ja byłam w kapphalu wczoraj super ciuszki szczegolnie spodnie dresowe i body mega kolorowe
jak sie wyrobi karte to sie ma -15% odrazu na jakis ciuch do tego daja 3 kupowny na -20% do konca lutego na dzial meksi damski i dzieciecy!
a pizamki dla dzieci maja przecudowne ale nie kupilam bo mamy na razie....
ja byłam w kapphalu wczoraj super ciuszki szczegolnie spodnie dresowe i body mega kolorowe
jak sie wyrobi karte to sie ma -15% odrazu na jakis ciuch do tego daja 3 kupowny na -20% do konca lutego na dzial meksi damski i dzieciecy!
a pizamki dla dzieci maja przecudowne ale nie kupilam bo mamy na razie....
Ostatnia edycja:
Brzoskwinkaa
Marciaa ja w pepco nie kupowałam bodow, bo jakoś mi jakościowo nie podchodziły, ale z koszulek i różnych kompletów byłam i jestem zadowolona, jednakże najbardziej wierna jestem H&M praktycznie większośc ubranek dla małego tam biorę.
Dbam o Zdrowie - portal o zdrowiu i apteka online - www.doz.pl tanie lekarstwa nawet te na recepte (jest duża różnica)
reklama
Brzoskwinkaa
ooo komis matus polecam tez tak byłam... wybór ogromny no i zawsze mozna kupic cos za grosze
mi ciuszki z pepco odpowiadaja choc ceny porobili masakryczne moim zdaniem jeszcze 1,5 roku temu były połowe nizsze ;/ ale wtedy mieli tylko 1 sklep w poznaniu i mało znani
kryzys też robi swoje, chociaż nie mają aż takich wysokich cen.
Dzisiaj byłam w 5 10 15 duże przeceny mają. :-)
Podziel się: