reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Pati ja bede własnie zamawiac cos tego typu, bo to był prezent od mojej mamy na roczek, znaczy sie ona dała mi kase i powiedziała ze mam je zamowic, bo w sklepach tu ich nie ma :-)
Sanki + oparcie+ sznurek + popychadło + materac (807981648) - Aukcje internetowe Allegro
SANKI BUKOWE Z POPYCHACZEM +MATERACYK!!!! (816517839) - Aukcje internetowe Allegro
SANKI DREWNIANE Z PCHACZEM+MATERACYK NAJTANIEJ!!!! (814662201) - Aukcje internetowe Allegro
Jest jeszcze cos takiego:
SANKI DREWNIANE Z OPARCIEM + SIEDZISKO + PCHACZ! (805867970) - Aukcje internetowe Allegro
Sanki + oparcie+ sznurek + popychadło + materac (807981648) - Aukcje internetowe Allegro
SANKI BUKOWE Z POPYCHACZEM +MATERACYK!!!! (816517839) - Aukcje internetowe Allegro
SANKI DREWNIANE Z PCHACZEM+MATERACYK NAJTANIEJ!!!! (814662201) - Aukcje internetowe Allegro
Jest jeszcze cos takiego:
SANKI DREWNIANE Z OPARCIEM + SIEDZISKO + PCHACZ! (805867970) - Aukcje internetowe Allegro
mam pytanie bo wiem ze ktoś kupował sanki z materacykiem, jakim materiałem jest pokryty materacyk
Patrycja nie mam pojecia ale pozniej przejde sie do piwnicy i sprawdze;-);-)
Ja w tym roku z przygotowaniami nie mam problemu, bo jedziemy do rodziców. No może pierogi będę robić, to zawsze była moja działka. W Boże Narodzenie nocka więc raczej bezproblemowo uda się odwiedzić wszystkich co trzeba ;-)
A jeśli chodzi o prezenty, to u moich dzieci gwiazdor był w niedzielę :-) Dostali mini wieżę, którą Martyna już opanowała, a pod choinkę Bartek dostanie garaż wadera, a Martynie kupiliśmy taki zestaw supermarket w carrefourze. Jedno i drugie jest po urodzinach i już miejsca na zabawki brakuje więc gwiazdor nie szaleje. Tzn zobaczymy co teściowie wymyślą
A jeśli chodzi o prezenty, to u moich dzieci gwiazdor był w niedzielę :-) Dostali mini wieżę, którą Martyna już opanowała, a pod choinkę Bartek dostanie garaż wadera, a Martynie kupiliśmy taki zestaw supermarket w carrefourze. Jedno i drugie jest po urodzinach i już miejsca na zabawki brakuje więc gwiazdor nie szaleje. Tzn zobaczymy co teściowie wymyślą
reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
A o co Go poprosisz w tym roku?
To może zaczne już pisac list do Świętego
Podziel się: