Julka uwielbia wkładać ubrania do pralki i wyciągać pranie.. jak zwykle włączyłam dzisiaj pralkę .. atu coś się szeląta i trzaska.. pomyslałam że to pewnie jakaś zabawka. Mąż zatrzymał pralkę i zaczął poszukiwania.. i znalazł Moją komórkę kurde
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
a mój telefon na srodku wyswietlacz ma wielka czerwoną plame, mysle że Maja tak w tym miejscu naciskała i to dlatego a raz mi tak zasliniła, ze przestała działać, ale też wysuszyłam i działa :-)
Hej! Dawno nas nie było ale teraz jakoś czasu nie ma... Musze się Wam pochwalić że Jowi sama sobie z dziadkiem gada przez telefon .. tzn. on jej zadaje pytania a ona odpowiada : ta.. nie .. nie ma.. acha..itp. Ostatnio nawet powtarza liczby: asiem dziecieńć pięć i trzy.. siedem
aga_karmel
Zaciekawiona BB
Kubuś umie powiedzieć cały wierszyk "O Babci",pewnie znacie:
"Babciu,babciu, co Ci dam.Jedno serce,które mam. A w ty sercu róży kwiat. Babciu,babciu żyj sto lat" ;>Nauczył sie go bardzo szybko i często powtarza.:-)
"Babciu,babciu, co Ci dam.Jedno serce,które mam. A w ty sercu róży kwiat. Babciu,babciu żyj sto lat" ;>Nauczył sie go bardzo szybko i często powtarza.:-)
reklama
Podziel się: