Będzie dobrze, u mnie sie zbliża wielkimi krokam...Dostałam miesiączkę, kolejną...
reklama
kobieta90
Fanka BB :)
A miałaś jakąś dietę? Brałaś progesteron?Miałam robione hsg w lipcu, udalo nam się w 3 cykli po badaniu.
Dzej.zi
Fanka BB :)
Nic a nic. Jedyne co bralam w tym cyklu to wiesiołek, którego wcześniej nie stosowałam. [emoji16]
A miałaś jakąś dietę? Brałaś progesteron?
Mi lekarz zalecił dietę ograniczająca spożycie węglowodanów oraz cukrów, spożywanie dobrych suplementów ADEK oraz folian firmy Solgar.Dzięki Dziewczyny. Miałyście jakąś specjalną dietę przy staraniach?
_Anka32_
Zaciekawiona BB
Cześć dzieczyny, jestem tu nowa ale liczę że może któraś z Was mi coś podpowie...
Staramy się z mężem od 3 lat i niestety nic. Clostylbedgyt, duphaston przechodziłam przez ponad pół roku. Bezskutecznie. Wczoraj miałam powtórzone HSG... Na pierwszy cały kontrast że mnie wypłynął. Wczoraj na zdjęciu, zaraz na początku jajowodu widać Biała banke a od niej cieniutka pokręcona linie i to koniec. Drugi jajowód nic. Lekarz skierował na laparoskopię. Powiedział że może tylko przypuszczać ze to wodniak, endometrioza, sam nie wiedział a nie chciał strzelać. Miałyście podobny problem? Podobnie wyglądające zdjęcie?
Staramy się z mężem od 3 lat i niestety nic. Clostylbedgyt, duphaston przechodziłam przez ponad pół roku. Bezskutecznie. Wczoraj miałam powtórzone HSG... Na pierwszy cały kontrast że mnie wypłynął. Wczoraj na zdjęciu, zaraz na początku jajowodu widać Biała banke a od niej cieniutka pokręcona linie i to koniec. Drugi jajowód nic. Lekarz skierował na laparoskopię. Powiedział że może tylko przypuszczać ze to wodniak, endometrioza, sam nie wiedział a nie chciał strzelać. Miałyście podobny problem? Podobnie wyglądające zdjęcie?
Cześć dziewczyny, z mężem staramy się o dziecko już 14 miesięcy.
15.02 miałam badanie Sono HSG. 18.02 planowano miałam owulację, staraliśmy sie przez 4 dni bo nigdy nie umiem poznać tego dnia..
Dzisiaj powinnam mieć miesiączkę. Pobolewa mnie czasami brzuch, piersi... Krwawienia brak.
Wiem ze nie powinnam się nakręcać ale czy może jest wśród was kobieta, która zaszła po HSG w pierwszym cyklu bądź w ogóle HSG miało wpływ?
15.02 miałam badanie Sono HSG. 18.02 planowano miałam owulację, staraliśmy sie przez 4 dni bo nigdy nie umiem poznać tego dnia..
Dzisiaj powinnam mieć miesiączkę. Pobolewa mnie czasami brzuch, piersi... Krwawienia brak.
Wiem ze nie powinnam się nakręcać ale czy może jest wśród was kobieta, która zaszła po HSG w pierwszym cyklu bądź w ogóle HSG miało wpływ?
angeliskax
Moderator
Zrób test, jesteś już 2 tygodnie jesli planowo była owulacja. Powinno cos wyjscCześć dziewczyny, z mężem staramy się o dziecko już 14 miesięcy.
2 testy negatywneZrób test, jesteś już 2 tygodnie jesli planowo była owulacja. Powinno cos wyjsc
angeliskax
Moderator
No to myślę, że nie masz co sie juz nastawiać. Możliwe że owu przesunęła się ze 2-3 dni. Spróbuj za 3-4 dni zatestowac. Jak bedzie negatywny to juz wiesz ze nie ma co.2 testy negatywne
reklama
A co, jeśli do tego czasu nadal nie będę miała miesiączki? Czy dla bezpieczeństwa zrobić beta HCG?No to myślę, że nie masz co sie juz nastawiać. Możliwe że owu przesunęła się ze 2-3 dni. Spróbuj za 3-4 dni zatestowac. Jak bedzie negatywny to juz wiesz ze nie ma co.
Pracuje w sklepie spożywczym, dużo stresu, dźwigania
Podziel się: