reklama
R
rojku
Gość
No to już tyle czekamy, że te dwa dni chyba jeszcze damy rade ;P
Jaki zlew i baterie wybrałaś?
Jaki zlew i baterie wybrałaś?
kota-behemota
Q & H team
Netka, taki jest mój niecny plan! wprawdzie niewysoki jest, ale przy moim wzroście jest ok i jak on patrzyyyy, cholera nie wiem, czy robi to specjalnie, ale jak z nim gadam to masakra, takie maślane oczy na mnie patrzą, że szok, czuję, że normalnie jak smarkula i M. to zauważył i mi nie pozwala jeździć samej na budowę haha fajnie, że nadal jest zazdrosny )
Rojku, mamy zlew Franke Sirius 620 Onyx, zrobiony jest z materiału tektonite, super lekki, M. myślał, że kupiłam plastikowy zlew haha, no i podobno jest bardzo wytrzymały, to się okaże w trakcie użytkowania, ale ze zlewu jestem niesamowicie zadowolona, a baterię mamy Franke Sentinel Chrom.
Rojku, mamy zlew Franke Sirius 620 Onyx, zrobiony jest z materiału tektonite, super lekki, M. myślał, że kupiłam plastikowy zlew haha, no i podobno jest bardzo wytrzymały, to się okaże w trakcie użytkowania, ale ze zlewu jestem niesamowicie zadowolona, a baterię mamy Franke Sentinel Chrom.
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Oj dziewczyny dziewczyny hihihihi
Fotkę księdza przegapiłam, czatuję teraz na stolarza:-)...Kota, tylko zrób jak będzie w jakiejś akcji i najlepiej jakiś nawiew ciepły włącz..:-):-)O zazdrości to ja wole sie nie wypowiadac, mój był zazdrosny o gina i chodził ze mna na wizyty w czasie ciązy oczywiście...:-)na szczęście mi było wszytsko jedno gorzej zniósł to chyba gin:-)\\
Kota, super zakupy
Kota, super zakupy
Ostatnia edycja:
R
rojku
Gość
Kota właśnie też myslalam o tym zlewie, tylko, że w wersji półtora komory i ociekacz.
A bateri mamy miec podobną, bo Deante Molla.
Widzę, że teraz na zdjęcia wszyscy czekają z podwójną niecierpliwością Pan stolarz nawet sie nie spodziewa jaki jest popularny
A bateri mamy miec podobną, bo Deante Molla.
Widzę, że teraz na zdjęcia wszyscy czekają z podwójną niecierpliwością Pan stolarz nawet sie nie spodziewa jaki jest popularny
Załączniki
reklama
kota-behemota
Q & H team
dziewczyny, mam w domu kuchnię!!!
uwielbiam ją! ale fotki wrzucę jutro, bo nie mogę znaleźć kabla od aparatu, a Q już śpi i nie chcę hałasować, w każdym razie jest jak wyjęta z moich marzeń
uwielbiam ją! ale fotki wrzucę jutro, bo nie mogę znaleźć kabla od aparatu, a Q już śpi i nie chcę hałasować, w każdym razie jest jak wyjęta z moich marzeń
Podziel się: