reklama
Z endometrialnym polipem lub już bez niego powinno się poczekać trzy miesiące. Ja po pierwszej @wzięlam się do roboty niestety bezskutecznie. Drugi cykl po histo mi się przedłużył i @ przyszła 5dni po spodziewanym terminie. To mój trzeci miesiąc dokładnie 11dc i czekam na owuCześć dziewczyny ja idę jutro na histe. operacyjną. Mam polip endometrialny. Ile czasu Wam lekarz kazał po zabiegu odczekać że staraniami?
Lekarz chyba powinien powiedzieć podczas kontroli czy już można czy nie
Ostatnia edycja:
Monikaak1
Fanka BB :)
Miałaś lyzeczkowanie czy samą his.?Z endometrialnym polipem lub już bez niego powinno się poczekać trzy miesiące. Ja po pierwszej @wzięlam się do roboty niestety bezskutecznie. Drugi cykl po histo mi się przedłużył i @ przyszła 5dni po. To mój trzeci miesiąc dokładnie 11dc i czekam na owu
Monikaak1
Przeraża mnie to czekanie, ciągle coś. W czerwcu miałam lyzeczkowanie po obumarciu teraz polip....Miałaś lyzeczkowanie czy samą his.?
Łyżeczkowanie było polip był spory 13mm na 7Miałaś lyzeczkowanie czy samą his.?
Anuś 2204
Zaangażowana w BB
no to tak jak ja...tylko u mnie inne miesiące.lipiec lyzeczkowania listopad hister
Przeraża mnie to czekanie, ciągle coś. W czerwcu miałam lyzeczkowanie po obumarciu teraz polip....
mohaaa
Hej, od 5 lat przed każda miesiączka między 19 a 21 dc mam plamienie, które kończy się miesiączka. Rok temu straciłam 2 ciąże - puste jajo płodowe, po którym miałam łyżeczkowanie resztek po poronieniu, a później brak akcji serca i poronienie samoistne. Kilkunastu lubi kilkudziesięciu lekarzy bagatelizowało moje plamienia. Dopiero dziś dowiedziałam się na usg w 22 dc, ze prawdopodobnie mam polip i dostałam skierowanie na histeroskopie. Wcześniej mam zrobic cytologię, bo jak zwykle mam nadzerke. Wg lekarza polip ma 1,06x0,67cm. Co myślicie dziewczyny? Jestem załamana. W listopadzie wróciliśmy do starań i tak jak wcześniej udawało się w pierwszym cyklu starań, tqk teraz jesteśmy po 5 cyklach i nic
Hej! Miałam usunięty polip. Był za duży by mogło dojść do implementacji powyżej 1cm. Załatw to szybko to mogę Ci poradzić. Ja dzięki usunięciu po trzech miesiącach zaskoczyłam i zaszłam w ciąże. Wcześniej staraliśmy się 10 miesięcy.Hej, od 5 lat przed każda miesiączka między 19 a 21 dc mam plamienie, które kończy się miesiączka. Rok temu straciłam 2 ciąże - puste jajo płodowe, po którym miałam łyżeczkowanie resztek po poronieniu, a później brak akcji serca i poronienie samoistne. Kilkunastu lubi kilkudziesięciu lekarzy bagatelizowało moje plamienia. Dopiero dziś dowiedziałam się na usg w 22 dc, ze prawdopodobnie mam polip i dostałam skierowanie na histeroskopie. Wcześniej mam zrobic cytologię, bo jak zwykle mam nadzerke. Wg lekarza polip ma 1,06x0,67cm. Co myślicie dziewczyny? Jestem załamana. W listopadzie wróciliśmy do starań i tak jak wcześniej udawało się w pierwszym cyklu starań, tqk teraz jesteśmy po 5 cyklach i nic
zabieg trwa 15minut, nie czułam się po nim źle, zostałam uśpiona do zabiegu
mohaaa
Dzięki. Zostałaś na noc w szpitalu? Czyli myślisz, ze jeśli mój ma 1,06x0,67 to tez może być problem z implantacją? Niby nie przekracza wiele ponad 1 cm...Hej! Miałam usunięty polip. Był za duży by mogło dojść do implementacji powyżej 1cm. Załatw to szybko to mogę Ci poradzić. Ja dzięki usunięciu po trzech miesiącach zaskoczyłam i zaszłam w ciąże. Wcześniej staraliśmy się 10 miesięcy.
zabieg trwa 15minut, nie czułam się po nim źle, zostałam uśpiona do zabiegu
reklama
Nie zostawałam. zabieg był wcześnie rano a ja wyszłam późnym popołudniem. Dobrze się po nim czułam. Plamiłam przez dwa-trzy tygodnie. Nic nie myślę o Twoim... no bo wiesz każda z nas ma inaczej U mnie ewidentnie był to problem..był też ciutek większy bo chyba 14mm na 7.Dzięki. Zostałaś na noc w szpitalu? Czyli myślisz, ze jeśli mój ma 1,06x0,67 to tez może być problem z implantacją? Niby nie przekracza wiele ponad 1 cm...