ann03
Fanka BB :)
Dziewczyny,
Jestem po 3 poronieniu. I jednej zdrowej donoszonej ciąży.
2018 Poronienie ok 6 tydzień
2020 ciaza donoszona
Luty 2023 biochem
Lipiec 2023 biochem
O drugą ciążę staramy się już ponad rok.
Badania hormonalne i hemotologiczne wzorowe. Męża wyniki też bardzo dobre.
Byłam dzisiaj na wizycie u mojej ginekolog po ostatnim biochemię, żeby sprawdzić czy się oczyściło wszystko. Wszystko ok.
I teraz mam pytanie, Pani Dr zasugerowała badanie - HISTEROSKOPIE. w związku z tym że ciążę są ronione na samym początku, beta nie dobila do 100 nawet. Podejrzewa, że być może po porodzie po którym miałam łyżeczkowanie mogły zrobić się zrosty...
Przeraziłam się tym trochę.
Czy któraś z Was miała taką przyczynę poronień? Czy udało Wam się donosić ciążę?
I jak wygląda taki zabieg? - czy wówczas jest jakaś przerwa w staraniach ? (Wyczytałam w necie że rok!)
Jestem po 3 poronieniu. I jednej zdrowej donoszonej ciąży.
2018 Poronienie ok 6 tydzień
2020 ciaza donoszona
Luty 2023 biochem
Lipiec 2023 biochem
O drugą ciążę staramy się już ponad rok.
Badania hormonalne i hemotologiczne wzorowe. Męża wyniki też bardzo dobre.
Byłam dzisiaj na wizycie u mojej ginekolog po ostatnim biochemię, żeby sprawdzić czy się oczyściło wszystko. Wszystko ok.
I teraz mam pytanie, Pani Dr zasugerowała badanie - HISTEROSKOPIE. w związku z tym że ciążę są ronione na samym początku, beta nie dobila do 100 nawet. Podejrzewa, że być może po porodzie po którym miałam łyżeczkowanie mogły zrobić się zrosty...
Przeraziłam się tym trochę.
Czy któraś z Was miała taką przyczynę poronień? Czy udało Wam się donosić ciążę?
I jak wygląda taki zabieg? - czy wówczas jest jakaś przerwa w staraniach ? (Wyczytałam w necie że rok!)