Sonka123
Fanka BB :)
Hej Kobietki!!! Staramy się z partnerem o dzidziusia, dość sporo, bo już 4 lata Jedyna pocieszająca myślą to to że mam dopiero 22 lata i jeszcze trochę czasu na te starania mogę poświęcić. Dopiero teraz udało mi się trafić na ginekologa który zajął się moim problemem. Dwa cykle z rzędy zakończyły się torbielami krwotocznymi na jajnikach (raz parwy, raz lewy), wchłonęły się po przyjmowaniu przez 5 dni czopików, lekarz wykrył u mnie polipa w macicy, zespół policystycznych jajników oraz zespół LUF. W piątek miałam histeroskopie i usunięcie tego polipa, wiąże z tym zabiegiem duże nadzieję, bo lekarz wspomniał, że polip nie służy zajściu w ciążę.
Jestem już umówiona na wizytę w następną środę w celu omówienia dalszego działania jak pomóc sobie zajść w te upragnioną ciążę.
Dodam jeszcze, że partner jest przedabany, wszystko ok. Ja mam dodatkowo Hashimoto i przyjmuje Euthyrox 50 1x1 tabl.
Mam trochę pytań:
Czy któraś z Was miala może taką przypadłości? Jeśli tak, to czy udało Was się zostać szczęśliwymi mamami? Czy stymulacja owulacji coś pomogła? Słyszałam, że olej z Wiesiołka pomaga w zajściu w ciążę, co sądzicie? Jak wygląda monitoring i stymulacja owulacji? Kiedy można zacząć się znów starać po takim zabiegu?
Jestem już umówiona na wizytę w następną środę w celu omówienia dalszego działania jak pomóc sobie zajść w te upragnioną ciążę.
Dodam jeszcze, że partner jest przedabany, wszystko ok. Ja mam dodatkowo Hashimoto i przyjmuje Euthyrox 50 1x1 tabl.
Mam trochę pytań:
Czy któraś z Was miala może taką przypadłości? Jeśli tak, to czy udało Was się zostać szczęśliwymi mamami? Czy stymulacja owulacji coś pomogła? Słyszałam, że olej z Wiesiołka pomaga w zajściu w ciążę, co sądzicie? Jak wygląda monitoring i stymulacja owulacji? Kiedy można zacząć się znów starać po takim zabiegu?