reklama
Rozwiązanie
Dzieci to nie praca w której pracodawca chce doświadczenia.Każde dziecko jest inne i wymaga indywidualnego podejścia.Doświadczenie można sobie odłożyć na półkę,bo to co działa przy jednym,przy innym może zaszkodzić.
My mieliśmy Bobovitę i jeszcze Cow&Gate.I piszę o tym dlatego,bo ja do tego drugiego nie byłam przekonana (wydawało mi się mało popularne wśród mam,a przez to myślałam,że coś z nim nie tak) a moje dziecko zajadało się nimi.
My mieliśmy Bobovitę i jeszcze Cow&Gate.I piszę o tym dlatego,bo ja do tego drugiego nie byłam przekonana (wydawało mi się mało popularne wśród mam,a przez to myślałam,że coś z nim nie tak) a moje dziecko zajadało się nimi.
Sasankaa
Fanka BB :)
Zdecydowanie Hipp albo Babydream (rossmann)Moja córcia skończyła 4 msc,
chce zacząć wprowadzać obiadki ze słoiczków, ale mam wątpliwości co do tych firm.
Które lepsze jakościowo itd.
Co polecacie drogie mamy?

karolyn1987
Fanka BB :)
Jesli juz to hipp
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja również polecam samemu ugotować ;-) Gotujesz marchewkę, blendujesz i masz pierwsze danie. Następnie ziemniaka i masz kolejne. Potem dynię i masz trzecie. Następnie robisz mixy i masz dania dwuskładnikowe.Tylko uważaj na nowalijki, bo z reguły są mocno chemią pryskane.
PS.Według najnowszych wytycznych dietę powinno rozszerzać się w 6mż.
reklama
rozmaryn
1+1+1+1 :)
tylko trz3ba się zastanowić nad jakością takiej marchewki czy ziemniaka a w słoiczkach są określone nirmy jakościJa również polecam samemu ugotować ;-) Gotujesz marchewkę, blendujesz i masz pierwsze danie. Następnie ziemniaka i masz kolejne. Potem dynię i masz trzecie. Następnie robisz mixy i masz dania dwuskładnikowe.Tylko uważaj na nowalijki, bo z reguły są mocno chemią pryskane.
reklama