reklama
troszkę się dziś uśmiałam
Adam - wspaniały AKT 90cm60 (149698893) - Aukcje internetowe Allegro
po pierwsze:
po drugie:
po trzecie:
Dodano 2006-12-16 17:08
Przepraszam za paskudny błąd ortograficzny,chodzi o słowo,męrzczyzna,niestety nie można nanosić już poprawek. Pozdrawiam Galeria Piwnica.
:sick:
MATKO KOCHANA !!!!
pełen profesjonalizm
Adam - wspaniały AKT 90cm60 (149698893) - Aukcje internetowe Allegro
po pierwsze:
- sam obraz
po drugie:
- w opisie pojawia się słowo " męszczyzna"
po trzecie:
- na samym dole, przed listą licytujących pojawia się zdanie:
Dodano 2006-12-16 17:08
Przepraszam za paskudny błąd ortograficzny,chodzi o słowo,męrzczyzna,niestety nie można nanosić już poprawek. Pozdrawiam Galeria Piwnica.
:sick:
MATKO KOCHANA !!!!
pełen profesjonalizm
Kinuś, a jak podoba Ci się poprawienie " paskudnego błędu ort." ? z męszczyzny na męrzczyznę ? Bo to mnie najbardziej rozbawiło..sztuka...kwestia gustu, ale jak już ktoś sprzedaje coś, popełnia błąd ort. i poprawia go jeszcze gorszym...to dopiero SZTUKA !
Kinuś, a jak podoba Ci się poprawienie " paskudnego błędu ort." ? z męszczyzny na męrzczyznę ? Bo to mnie najbardziej rozbawiło..sztuka...kwestia gustu, ale jak już ktoś sprzedaje coś, popełnia błąd ort. i poprawia go jeszcze gorszym...to dopiero SZTUKA !
Ja już nawet tego komentować siły nie mam ...Mecenas owej galerii ma bardzo wprawne oko, ot co !!!
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
kilka tekstów na dobry humor:
<zeek> Dzika kaczka z Florydy cudem przeżyła polowanie, a następnie dwa dni w lodówce - poinformował serwis BBC News, powołując się na lokalną prasę.
<zeek> Ptak został postrzelony w skrzydło i nogę. Myśliwy był przekonany, że kaczka jest martwa, zabrał ją do domu i zostawił w zamrażarce.
<zeek> Jak wielkie musiało być zdziwienie jego żony, która dwa dni później otworzyła lodówkę i zobaczyła, że kaczka podnosi głowę. Zwierzę zostało zabrane do weterynarza. Jego zdaniem, kaczka ma 75 proc. szans na przeżycie - czytamy w serwisie BBC News.
<lulu> zła wróżba
<lulu> kaczki niesmiertelne ;/
<marcin> dzisiaj pierwszy raz widzialem pataka na wstecznym...
<pawel> to jeszcze nic, ja dzisiaj wdzialem mochera na wstecznym, w dodatku na NOSie
<marcin> nie pomogles jej ?
<pawel> jak to nie, odsunalem sie, zeby nie wpadla na mnie..
:-):-):-)
czytam czasami sobie te teksty, dla poprawienia humoru
bash.org.pl: zabawne cytaty
<zeek> Dzika kaczka z Florydy cudem przeżyła polowanie, a następnie dwa dni w lodówce - poinformował serwis BBC News, powołując się na lokalną prasę.
<zeek> Ptak został postrzelony w skrzydło i nogę. Myśliwy był przekonany, że kaczka jest martwa, zabrał ją do domu i zostawił w zamrażarce.
<zeek> Jak wielkie musiało być zdziwienie jego żony, która dwa dni później otworzyła lodówkę i zobaczyła, że kaczka podnosi głowę. Zwierzę zostało zabrane do weterynarza. Jego zdaniem, kaczka ma 75 proc. szans na przeżycie - czytamy w serwisie BBC News.
<lulu> zła wróżba
<lulu> kaczki niesmiertelne ;/
<marcin> dzisiaj pierwszy raz widzialem pataka na wstecznym...
<pawel> to jeszcze nic, ja dzisiaj wdzialem mochera na wstecznym, w dodatku na NOSie
<marcin> nie pomogles jej ?
<pawel> jak to nie, odsunalem sie, zeby nie wpadla na mnie..
:-):-):-)
czytam czasami sobie te teksty, dla poprawienia humoru
bash.org.pl: zabawne cytaty
Patrzcie dziewczyny, co za dziwna roślina ...jaja w donicy . Jak się wysieje teraz, to na Wielkanoc jak znalazł ;-)
ŻYWE JAJKA WIELKANOCNE - HODUJ JE W DOMU! - HIT! (161288901) - Aukcje internetowe Allegro
ŻYWE JAJKA WIELKANOCNE - HODUJ JE W DOMU! - HIT! (161288901) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: