reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

hihihi

reklama
troszkę się dziś uśmiałam :-D

Adam - wspaniały AKT 90cm60 (149698893) - Aukcje internetowe Allegro

po pierwsze:

• sam obraz :szok: :-D:oo:

po drugie:

• w opisie pojawia się słowo " męszczyzna" :szok: :eek: :-D:sorry2:

po trzecie:

• na samym dole, przed listą licytujących pojawia się zdanie:

Dodano 2006-12-16 17:08
Przepraszam za paskudny błąd ortograficzny,chodzi o słowo,męrzczyzna,niestety nie można nanosić już poprawek. Pozdrawiam Galeria Piwnica.

:sick: :confused: :surprised: :unsure: :biggrin2: :laugh2: :-D

MATKO KOCHANA !!!! :-D :-D :-D

pełen profesjonalizm :-D :-D :cool2:

Kinuś, a jak podoba Ci się poprawienie " paskudnego błędu ort." ? :-D z męszczyzny na męrzczyznę ? Bo to mnie najbardziej rozbawiło..sztuka...kwestia gustu, ale jak już ktoś sprzedaje coś, popełnia błąd ort. i poprawia go jeszcze gorszym...to dopiero SZTUKA ! :-D

Kinuś, a jak podoba Ci się poprawienie " paskudnego błędu ort." ? :-D z męszczyzny na męrzczyznę ? Bo to mnie najbardziej rozbawiło..sztuka...kwestia gustu, ale jak już ktoś sprzedaje coś, popełnia błąd ort. i poprawia go jeszcze gorszym...to dopiero SZTUKA ! :-D

Ja już nawet tego komentować siły nie mam :-D:-D:-D...Mecenas owej galerii ma bardzo wprawne oko, ot co !!! :laugh2:

kilka tekstów na dobry humor:

<zeek> Dzika kaczka z Florydy cudem przeżyła polowanie, a następnie dwa dni w lodówce - poinformował serwis BBC News, powołując się na lokalną prasę.
<zeek> Ptak został postrzelony w skrzydło i nogę. Myśliwy był przekonany, że kaczka jest martwa, zabrał ją do domu i zostawił w zamrażarce.
<zeek> Jak wielkie musiało być zdziwienie jego żony, która dwa dni później otworzyła lodówkę i zobaczyła, że kaczka podnosi głowę. Zwierzę zostało zabrane do weterynarza. Jego zdaniem, kaczka ma 75 proc. szans na przeżycie - czytamy w serwisie BBC News.
<lulu> zła wróżba
<lulu> kaczki niesmiertelne ;/

<marcin> dzisiaj pierwszy raz widzialem pataka na wstecznym...
<pawel> to jeszcze nic, ja dzisiaj wdzialem mochera na wstecznym, w dodatku na NOSie
<marcin> nie pomogles jej ?
<pawel> jak to nie, odsunalem sie, zeby nie wpadla na mnie..
:-):-):-)
czytam czasami sobie te teksty, dla poprawienia humoru :tak::tak:

bash.org.pl: zabawne cytaty

reklama
Do góry