reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

higiena po porodzie

asiuasiu1

Fanka BB :)
Miasto
Irlandia/cork
czesc dziewczyny zastanawiam sie czego uzywalyscie do mycia okolic intymnych po porodzie.w 1 ciazy pielegniarka w szpitalu kazala mi kupic tutaj taki plyn nie pamietam nazwy ale nie bylam jakos zachwycona. slyszalam ze dobra jest kora debu .pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Polecane przez lekarza zszywającego mnie - szare mydło Biały Jeleń! Ta duża prostokątna kostka. Zastosowałam się i rewelacja. Wszystko się ładnie i szybko zagoiło. Po 3 dniach siedziałam :) No i moja rada - podmywać się po KAŻDYM siusiu i każdej dłuższej przygodzie w toalecie ;) i dużo wietrzyć.

asiu tego, co używasz, żeby nie mieć potem niespodzianki z ewentualnym uczuleniem, albo woda z mydłem i dużo wietrzenia...

Ja polecam Rivanol. Po podmyciu nalać na gaze, i przyłożyć dorany. Ulga niesamowita.

ja używałam tego co normalnie (ziaja oliwkowa intymna), popsikując sie od czasu do czasu octeniseptem :) Tez uważam że nie ma co eksperymentować z nowościami bo uczulenie + obolałe krocze będzie kiepską mieszanką.

reklama
dziekuje wam dziewczyny za odpowiedz tantum rosa mam na wszelki wypadek o bialym jeleniu wiem duzo moich kolezanek sobie chwali ale mnie pieklo przy 1 dziecku jak sie nim umylam i boje sie tez ze jak bede uzywala plynow do higieny intymnej to tez bedzie pieklo