reklama
D
Deleted member 176021
Gość
Kurka wodna dziewczyny. Bylam dzisiaj u chirurga z nogą i stwierdzil ze heparyne źle robię.
Dlaczego?Kurka wodna dziewczyny. Bylam dzisiaj u chirurga z nogą i stwierdzil ze heparyne źle robię.
---26tc---
D
Deleted member 176021
Gość
Bo powinnam robić do 10 cm od pępka po obu stronach brzucha nie dalej
Oj a brzuch taki szeroki ze to więcej wychodzi? Chyba nie [emoji6] czepia się...mi M robi w różnych miejscach a wyniki ciągle podobne
---26tc---
---26tc---
D
Deleted member 176021
Gość
Nie wiem ale usluszalam ze szkodze soboe i dziecku;(Oj a brzuch taki szeroki ze to więcej wychodzi? Chyba nie [emoji6] czepia się...mi M robi w różnych miejscach a wyniki ciągle podobne
---26tc---
No wez od pępka wymierz 10cm i tak daleko od tego robisz?! Poza tym heparyne można też w ramię dawać to co to za psycholNie wiem ale usluszalam ze szkodze soboe i dziecku;(
---26tc---
Cześć. Jeszcze tylko jedno pytanie bo instrukcji do Neoparine nie jest to jasno sprecyzowane a nikt z profesjonalistów nie udzielał mi instruktażu - czy po wprowadzeniu całego leku najpierw wyciągacie igłe i dopiero puszczacie fałd skóry czy jednak odwrotnie? Z góry dzięki za odpowiedź.
Rumuneska
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Calkiem niedawno dowiedzialam sie o trombofili, hematolog kazala przed wylotem koniecznie heparyne bo czynnikow zwiekszajacych ryzyko zakrzepicy jest sporo. Dala recepte ale za wiele nie wyjasnila.. powiedzcie mi, ile h przed lotem powinnam przyjac heparyne? i jak to jest z jej przechowywaniem.. na ulotce pisze ze ponizej 25st ale takie upaly.. jak jest mozliwosc to do lodowki ale wiadomo nie zawsze sie da, wrzuce do bagazu no ale zanim dojedziemy, odprawa.. pozniej na miejscu tez mamy kilka h czekania na pokoj..
Druga sprawa jakos boje sie pierwszy raz heparyne zastosowac przed wylotem, moze moglabgm sprobowac dzien lub dwa wczesniej? boje sie jakiegos uczulenia czy cos
Calkiem niedawno dowiedzialam sie o trombofili, hematolog kazala przed wylotem koniecznie heparyne bo czynnikow zwiekszajacych ryzyko zakrzepicy jest sporo. Dala recepte ale za wiele nie wyjasnila.. powiedzcie mi, ile h przed lotem powinnam przyjac heparyne? i jak to jest z jej przechowywaniem.. na ulotce pisze ze ponizej 25st ale takie upaly.. jak jest mozliwosc to do lodowki ale wiadomo nie zawsze sie da, wrzuce do bagazu no ale zanim dojedziemy, odprawa.. pozniej na miejscu tez mamy kilka h czekania na pokoj..
Druga sprawa jakos boje sie pierwszy raz heparyne zastosowac przed wylotem, moze moglabgm sprobowac dzien lub dwa wczesniej? boje sie jakiegos uczulenia czy cos
reklama
caltha
Fanka BB :)
Ile godzin wcześniej to nie pomogę. A przewożenie to torba termiczna i jakiś mały wkład chłodzący owinięty szmatką, żeby leku nie zmroził. Jeśli bierzesz do bagażu podręcznego to dobrze mieć po angielsku zaświadczenie od lekarza, że wieziesz potrzeby Ci lek. Jeśli w głównym to nic nie potrzebujesz. Myślę, że możesz zrobić już dzień wcześniej, żeby sprawdzić reakcję organizmu.Hej dziewczyny
Podziel się: