reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

HELP spóźniony okres i test Czy coś widzicie na teście?

reklama
Hej, to mój pierwszy test. Współżyłam z partnerem ale ani razu nie doszlo do wytrysku. Okres spóźnia się tydzien, może dlatego, że odstawiłam antykoncepcje po ostatnim okresie? Po ostatnim okresie podróżowałam po Karaibach gdzie zatrulam się Salmonellą i chorowałam 2 tyg, a potem mialam półpasiec. Moze ma to wplyw na przesunięcie okresu? Boli mnie brzuch jakbym miala go dostać, mam nadzieję że wkrótce go dostanę...
Zobacz załącznik 1313098
Test negatywny .

A ja bym chciała w końcu czytając wpis poczuć odrobinę niepewności, czy faktycznie autorka jest w ciąży. Chcę historii na którą czekam cały sezon. Niech mnie porwie w nieznane, niech mi zaimponuje. Chciałabym mieć nieprzespaną noc zanurzoną w domysłach, niech te doznania zabiorą mnie w nieznane.

Hej, to mój pierwszy test. Współżyłam z partnerem ale ani razu nie doszlo do wytrysku. Okres spóźnia się tydzien, może dlatego, że odstawiłam antykoncepcje po ostatnim okresie? Po ostatnim okresie podróżowałam po Karaibach gdzie zatrulam się Salmonellą i chorowałam 2 tyg, a potem mialam półpasiec. Moze ma to wplyw na przesunięcie okresu? Boli mnie brzuch jakbym miala go dostać, mam nadzieję że wkrótce go dostanę...
Zobacz załącznik 1313098
To raczej nie ciąża bo powinny być dwie kreski a jest jednak lepiej idź do ginekologa on powie co i jak i będziesz mieć pewność co ci dolega

reklama
Zobacz załącznik 1313098
Jak dla mnie nic nie ma 😉

Do góry