Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz na prenatalnych mówił w 12+2 , ze na 80% dziewczynka, dzisiaj tez dziewczynka. Pierwsze zdjęcie jest zdjęciem tak jakby „między nogami” mówił, ze dziewczynka, bo „nie widzi tam niczego co by wskazywało na chłopca”. Ale wszystko może się jeszcze zmienić.Nie mam pojęcia, co mówił lekarz?
Ooo tutaj rzeczywiście widać chłopca a który to tydzień jeśli mogę wiedzieć?Też myślę że dziewczynka, mój chłopczyk wygląda tak:
USG było robione w tygodniu 17+4, więc trochę później niż u Ciebie. Ale już na prenatalnych w 12tc lekarz podejrzewał chłopca. Mąż dumny, stwierdził że to oczywiście po nim i to są tzw. "zalety genetyczne"Ooo tutaj rzeczywiście widać chłopca a który to tydzień jeśli mogę wiedzieć?
Z tego co wiem, jak podejrzewają chłopca to rzadko dochodzi do pomyłek, częściej to jednak dziewczynka nagle może zamienić się w chłopca No nic, pozostaje mi czekać do następnej wizyty na początku lutego.USG było robione w tygodniu 17+4, więc trochę później niż u Ciebie. Ale już na prenatalnych w 12tc lekarz podejrzewał chłopca. Mąż dumny, stwierdził że to oczywiście po nim i to są tzw. "zalety genetyczne"