reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Hashimoto

Dominisia tak, bo jod jest niezwykle potrzebny dla dziecka, dlatego warto. Ja tez podczas calej ciazy bralam integrator z jodem:tak:

Na szczęście badania cały czas idą do przodu... :) bo nigdy wcześniej tego nie wiedziałam, zresztą lekarz też nie zalecał :)

Druga ciąża na pewno będzie z jodem:)

reklama
jeśli jesteś pod dobrą opieka endo nie powinnaś się tak obawiać... endo będzie czuwał nad Twoimi hormonami i wynikami

Witajcie!! Jestem bardzo bardzo początkującym użytkownikiem forum :) Obecnie 7 tydzień ciąży, w którą zaszłam przy TSH 4,6. W tej chwili moje TSH to 5,4, ale mój profesor endo-gin-poł kazał się nie przejmować, brać suplementy z jodem i zrobić badania ok 26 września.
Martwię się jednak gdyż wszystkie mądre poradniki mówią, że TSH w ciąży ma być maksymalnie 2,0...
Nie wiem co mam o tym myśleć, jestem poddenerwowana :(

Biorę Letrox w dawce 150...

Stokroteczka01 a w jakiej dawce brałaś przed ciążą Letrox? Bo 150 to na prawdę duża dawka... Na pewno będziesz miała niebawem badanie, żeby sprawdzić jak się mają twoje wyniki przy tej dawce w ciąży. A pozostałe? Fts,Ft4? Anty?

I się nie denerwuj, bo pod sercem masz największy skarb!

stokroteczka nie de erwuj sie

ja w ciazy mialam tsh od 0,5 do 5 bodajze, wazne zeb byc pod kontrola endo
zaczelam 100 eltroxu skonczylam na 150

ta ciaze zaczynam z 150 eltroxu /tsh 2,5/
ale kolejne adania za miesiac dopiero mialam robic planowo t chyba bd musiala czesniej

Do góry