reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Happy birthday to you!

reklama
Dziewczyny, torciki super! :-)
My właśnie kończymy robić prezent dla Szymonka - filmik z filmików nagrywanych przez TEN roczek :-) Moim zdaniem wyszedł super (sama go robiłam i w dodatku pierwszy raz w takie coś sie bawiłam)

Roksi, twój tort wygląda jak statua wolności :-D.
A ta lalka w środku jest prawdziwa?

chyba tak :-)
ciekawa jestem czy ma nogi czy tylko sam tulow? :-)
fajne jest to, ze w rece trzyma swieczke :tak:
lalka prawdziwa:tak: tułów dostałam osobno:szok: a świeczkę sama zamontowałam:-D dobrze że lalka plastikowa to rozgrzałam druciki i zrobiłam jej dziurę w ręce na świeczkę:-D

Pozwolicie, że złożę życzenia dzieciaczkom, które w tym tygodniu bedą kończyć roczek. Nie będę miała czasu zajrzec do Was:-(

Vaneska, Karolek, Borysek, Amelka, Tola i Majeczka

W dniu Waszych pierwszych urodzinek życzymy Wam,
aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się do Was Świat cały.
By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny,
co rozwiewa wszystkie smutki!
Gorące buziaczki od e-cioteczki i Wiktorii.

Mam nadzieję, że nie zapomniałam o nikim

reklama
Gorące całuski dla Vaneski!!!
10p4j29.jpg

Do góry