reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

hand-made grudniowych mam:)

reklama
moje dzieło, nie do końca perfekcyjna ale efekt taki jaki miałam w głowie wyszedł:) przy Kamisiowej zadbam bardziej o drobiazgi. Jak na pierwszą moją własnoręcznie zrobioną pinatę na urodzinki Karoli jest chyba ok.Mała na pewno będzie zachwycona. Napis też robiłam sama i doczepiłam na zeszłorocznym banerze. IMG_1853.jpgIMG_1860.jpgIMG_1865.jpg

Załączniki

• IMG_1853.jpg
    IMG_1853.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 249
  • IMG_1860.jpg
    IMG_1860.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 232
  • IMG_1865.jpg
    IMG_1865.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 235
Kota, dzięki, w środku są różne slodkości, cukierki, gumy, lizaki i czekoladki te pojedynczo pakowane oraz konfetti i kuleczki z bibuły(wycytałam ze lepiej dawac warstwe slodyczy i warstwe bibułki bo wtedy nie spada wszystko naraz no i nie ukrywam ze pinata jest taka spora ze chyba musiałabym tam władowac z 4 kg cuksów jak nie lepiej, a wydawało mi się to takie małe.

Wrzuce to tutaj chociaż to nie moje dzieło:-D mam obsługę bhp na sortowni odpadów i dzieci w szkole zrobily drzewo z butelek pet. Kwiaty są ze spodów butelkowych.
1388828067655.jpg

Załączniki

• 1388828067655.jpg
    1388828067655.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 217
reklama
Ewa super pomysł:) Podoba mi się takie wykorzystywanie rzeczy które już generalnie niby do niczego się nie nadają:)

Do góry