reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gwiazdka-potrawy,prezenty ... rok po roku ;-)

opłatki już nabyte :-)
mk.jpg

reklama
No dobra te które są za godziną 18tą ręka w górę :-D:laugh2::-D:-D:rofl2:

Strój galowy??? I pewnie jeszcze głowę trzeba umyć :eek::-D

Mnie 18 nie pasuje:no: wolałabym w okolicach nocnych, albo po 20:tak:
Joluś głowa musowo myta musi być :-Da i oko by się zdało podmalować bo już o kołnierzyku białym nie wspomnę;-)

Agacio no właśnie widzę,że łapki nie podniosłaś :-p

Kołnierzyk biały..skąd ja Ci kobieto teraz biały kołnierzyk wytrzasnę :shocked2::-p

no to 18ta :) postaram się być!
chociaż przyznam że tak po 21 wolałabym raczej ... no ale jak większość może ja się postaram dopasować

Chcialam powiedziec, ze na swieta jestesmy w domku.
Wlasnie przyjechal do nas z Wrocka Adi - moj nastarszy syneczek.
Choinka juz ubrana, Aleksiu napieral i pekl calkiem, gdy u Maxa - jego kolegi ubrali wspolnie choinke.
Filciu dostanie pod choinke samotoczaca sie kule z Fisher Price.
(Hope pociag zostawilam na roczek, jak juz bedzie bardziej mobilny).
Aleks dostanie pociagi z Thomas&Friends i dwa autka z Lego The Cars.
A w srode chcialabym sie tu z Wami spotkac, nastawie przypominajke na moja 17.

reklama
Do góry