reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

guzek u dziecka.POMOCY!!!!!!!

naprawde myslisz ze od wrzesnia czekam na info od lekarza na tym forum??w sumie to bylam u 3 lekarzy ale jeszcze jedna opinia lekarza ktory podobno jest tu po to zeby nam pomoc nie zaszkodzi.ja sie nie piekle tylko napisalam swoje zdanie tak jak i ty, ale ty chyba nie mialas i nie masz takiego klopoty jaqk dziewczyny ktore sie wypowiedzialy wczesniej??kazda z nas napewno wie ze trzeba z czyms takim udac sie do lekarza i nie trzeba nam o tym przypominac.

reklama
Kacha, nie przejmuj sie takimi postami, ja też byłam z córeczką u kilku lekarzy i na forum również poruszam temat, bo co lekarz to inna opinia, a każda mama/tata ma również inne doświadczenia, a problem może być podobny. Chciałam Ci powiedzieć zebys zrobiła badania na własną ręke. poszukaj ośrodka w którym pobierają krew u takiego maluszka (bo nie wszedzie chca to robic), i idź prywatnie. Ja np z moją małą od urodzenia chodzimy prywatnie. Morfologia to około 5 zł a mocz 4zł, ale ceny sie czasami lekko różnią. Warto wykonać morfolgię z rozmazem, i mocz ogólny dla zbadania stanu zdrowia dziecka. Jeżeli lekarze Cie odsyłają z kwitkiem, a Ciebie jednak coś niepokoi to nie czekaj, porób badania. Nikt Cie nie wysmieje. Pozdrawiam i zdrówka

my aktualnie mieszkamy w niemczech i kto by pomyslal ze wlasnie tutaj nie chcieli mi pobrac krwi od maluszka bo powiedzieli ze wszystko jest ok.ale ja sie i tak uparlam i poszlam z malym na pobranie krwi.co prawda zrobili mi podstawowe badanie krwi jak to oni nazwali ale na szczescie morfologia wyszla wrecz bardzo dobrze:tak:co mnie bardzo ucieszylo oczywiscie:-)zbadali mi leukocyty,erytrocyty,hemoglobine,hematokryt,mcv,mch,mchc,trombocyty i proteiny.powiedzieli ze takie badanie wystarczy a i moja lekarka z polski do ktorej chodze prywatnie tez powiedziala ze to wystarczy i wszystko jest wporzadku.pozdrawiamy

Do góry