reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grypa typu B a ślub

Czekajcie... Czytałam post 2 razy. Niemowlak jest zdrowy jak dobrze zrozumiałam. A starszak też w sobotę będzie już 8 dzień po pierwszych objawach grypy. Więc właściwie po infekcji już.
Ja bym nie zmieniała planów z powodu tej grypy.

reklama
Ja bym poinformowała parę młodą. Bo o dzieci raczej bym się nie bała, ale możecie Wy zarażać tą grypą. U nas dzieci jak chorowały to przeszły bardzo łagodnie, ale niektórych całkowicie rozkłada. Jakby młodzi nie mieli nic przeciwko, Wy będziecie nadal zdrowi, to bym normalnie poszła na ten ślub.

Do góry