reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

mada i tak najlepiej byłoby ocenić na żywca te druty, ale miałam taki "kosz" na zabawki dla Alki i wytrzymał może tydzień w niezmienionej formie, oczywiście wybór do Was należy, ja się waham pomiędzy tymi dwoma (tylko szczerze to nie wiem skąd ta cena:szok:):
** DOMEK * NAMIOT * KUBUŚ PUCHATEK od DISNEY'A ** (277150847) - Aukcje internetowe Allegro
IKEA: Namiot niebieski KOJA - PROMOCJA (277147314) - Aukcje internetowe Allegro
był jeszcze taki sam jak ten pierwszy link tylko z obrazkami barbi, a ten z Ikei, normalnie w sklepie kosztuje 29,90zł:dry:

kochana , ta cena to dzieki kubusiowi!! no co ty nie wiesz, zawsze to co z kubusiem jest drozsze niz z jakims innym obrazkiem... dla mnie to głupota i przesada ale to jest tylko marketing:cool:

reklama
Swietne te namioty, ale niestety po przedyskutowaniu tematu z tata doszlismy do wniosku, ze u nas w domu nie mialabym go gdzie Sarze rozlozyc, ale kupie jej taki na zajaczka i na lato do ogrodu bedzie jak znalazl :-)

Sandra u nas ten sam problem, ale namiot napewno kupie, bo na plaze zamiast parasolki jak znalazl.

Doszedl juz wozeczek dla lali :-) Wczoraj zrobilam przelew, a dzisiaj w poludnie kurier dostarczyl go pod sam dom (a zaplacilam za przesylke pocztowa :-p). Jest sliczny :-) Tyle ile zdazylam zauwazyc przy zlozonym woziorku :-)

No piekne te prezenty!!!
dzieci napewno oszaleja.

Co do namiotow, to wczoraj bylam w IKEA i moje dziecko wlazlo do takiego namiotu, rzucilo sie na scianke i polecialo na nos. Nic sie nie stalo, nawet go to rozbawilo. Ale generalnie, to on ma ostatnio w zwyczaju rzucanie sie na wszystko.
Spodobal mu sie za to baldachim na lozeczko. A poniewaz jego lozeczko sluzy do zabawy , no bo przeciez nie do spania, to sie zastanawiam nad tym baldachimem.
Zrobie mu najpierw jakas prowizorke z przescieradla i zobaczymy czy sie sprawdzi.

Uwielbia ciasteczkowego potwora z ulicy sezamkowej, nasladuje go, i jak go widzi to peka ze smiechu, wiec od babci dostal to:
YouTube - The new TMX Cookie Monster

Ma taki maly znikopis, i sie sprawdzil, tak wiec dostanie wiekszy, taki:
DUŻA TABLICA MAGNETYCZNA ZNIKOPIS SUPER PRICE !!! (278314166) - Aukcje internetowe Allegro
Kupilismy mu jeszcze gwiazdki na sufit:

Gwiazdki 40szt. Fosf. 5,5zł Gwiezdny sufit!!! (274303784) - Aukcje internetowe Allegro
I wieloryba na zabawki do kapieli. To raczej dla mnie prezent, bo lubie jak jest porzadek:-)))
SASSY - UPORZĄDKUJE ZABAWKI DO KAPIELI _ WIELORYB (278792527) - Aukcje internetowe Allegro

No i jeszcze mam 100 zl od pradziadka za ktore mam kupic cos Mateuszkowi.
Wiec mysle jeszcze.

aaaa..... moje dziecko kosza slonie. Najpierw byly swinki, potem krowy, a teraz slonie. I w IKEA byl taki super slon, w ktorym moje dziecko sie zakochalo, ja z reszta tez;-)
Wiec tesciowie maja mu go kupic. Za 79 zl ;-/ no ale niech ma.
A teraz przegladalam allegro i znalazlam tego slonia ... 10 zl drozszy!!!! + 9, 50 za przesylke. SKANDAL! ... brrrr

IKEA - SUPER SŁODKI SŁONIK DLA TWOJEGO DZIECKA! (277510701) - Aukcje internetowe Allegro

Trzeba uwazac na tych sprzedajacych,

u nas pluszaki słuzą do zbierania kurzu i niec po za tym:no:

na mikołaja dostanie: klocki drewniane kolorowe, znikopis i kase ( kupimy pianinko bo dwa już rozbroiła a pianinka uwielbia) od nas nic nie dostanie bo chcemy coś konkretnego jej kupić na gwiazdke a z miniwakacji tyle poprzywoziła ze mikołaja odpuszczamy:-p

reklama
Do góry