reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

wanda_23 pisze:
Biedna Steffi, biedna, biedna, biedna Steffi :( Dzien bez bb to dzien stracony, ale dopiero 14, wiec masz jeszcze czas :)

Wanda i w tym ustępie masz kupę racji... dlatego teraz sobie zamierzam poprawić statystyki :p

reklama
Wczoraj pisalam do Steffi ze Cyprys mial takie same "ugryzienia" jak Kubus i dzis poszlam do lekarki,zupelnie innej i na miejscu potwierdziła ze to wlasnie uczulenie na ukaszenia komarow.Jak tu ufac lekarzom jak kazdy mowi co innego...

a propo kłótni... my sie nie kłócimy tylko ja sie kłóce ;) czasem szukam dziury w całym i nieraz wymyslam sobie nowe powody do awantury

jeszcze sie nie zdarzylo zeby to Adam zaczal kłótnie ale za to jest genialny w prowokowaniu tylko chyba nie zdaje sobie z tego tak do końca sprawy ;D

Cześć dziewczynki
Sorki, że nic niepisałam, ale jakos niemiałam nastroju :( czytałam was, ale niemiałam żadnej weny tworczej do pisania :pzreszta teraz tez nie mam zabardzo ::)
Dzis mieliśmy dzis pogrzeb dziadka, niebyło tak źle, myslałam że gorzej to zniosę :p ::)
Po stypie wybralismy sie nad morze, własnie wróciliśmy. Dobrze jest sie tak popluskać i niemyslec za dużo ;)

Ja z Damianem tez się czasem kłócimy, ale to ja jestem ta wszczynająca kłótnie ;D jakas taka jestem, Damian jest z tych ugodowych ;) ostatnio dość często mnie denerwuje ;D ;D

Widze ze w wiekszosci zwiazkow to my kobiety jesteśmy kłótliwe - ja też nie jestem wyjatkiem a mój Adam nie lubi sie kłócić, zachowuje spokoj.... a mnie to drazni bo lubie czasami sie poklocic i wykrzyczec co mi nie pasuje i uslyszec zdanie drugiej strony :p

Agnes - usciski. :-[

Ja dzisiaj sprzątam!!!! - w koncu jutro przyjezdza moj szanowny mąż :D i musze jeszcze upichcic cos dobrego... noi kupić winko - TEŚCIÓW NIE BĘDZIE - HURA! HURA!

reklama
Hej dziewczyny:)

Przepraszam Was dziewczyny, że tak rzadko tu zaglądam, ale praca, nauka i dzidziuś zabierają mi cały dzień :( Jestem czasami tak wyczerpana, że zasypiam przy kompie czytajac Was.Czasami to nie docieram do niego, bo zasypiam na łóżku razem z dzidzią.

Co do kłótni to ja też zaczynam jako pierwsza, a mój mąż to raczej opanowany. Tylko że ja się póżniej do niego nie odzywam przez jeden dzień, A w nocy to się zapominam ,że jestem obrażona i się do niego przytulam. ( burak ze mnie :))

Do góry