reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Zdanka ja tez tak mam od jakiegos tygodnia i okropne kucie w kroczu ale od srodka tak jakby mi ktos szpilki wciskał momentami az mnie scina w pół

reklama
Dziewczyny , na ktorej stronie jest to zdjecie i kto to wkleil ? Chodzcie to usuniemy i moze dziewczyna odpusci i wrocimy do naszego zycia :) nie bedziemy sie przeciez stresowac przed porodami:)

Albo juz po prostu nie piszmy zadnego posta w odpowiedzi na tej biednej kobiety posty tylko zyjmy wlasnym zyciem. To tez jest rozwiazanie, ktore ja przynajmniej wdrazam w zycie. A ona jak chce niech monologuje sobie na naszych watkach. Mi by bylo szkoda czasu.

aprilka ale nam frajde zrobilas taka iloscia zdjec! maluszek sliczny! A te zdjecia na ktorych on tak na Ciebie patrzy sa po prostu niesamowite!

ach wlasnie dajmy spokoj, niech sobie monologuje, a my ususiemy i tyle..widocznie nie ma co robic...
aprilka Mateuszek jest boski..tylko wycalowac takiego kochanego maluszka  :) :) :) :)

reklama
Dzięki, trochę miałam wyrzuty, że tyle naraz, ale co tam, korzystam z okazji póki Mateusz spi :) Chciałam dziś nadrobić zaległości w czytaniu, ale jesteście ostatnio tak płodne  ;), że juz się poddałam  ;D  ;D
Pozdrowionka!

Do góry