reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Pati, oczywiscie ze najchetniej na wczoraj :) Jesli juz cos postanowilam wybralam to chce to miec!!! Moze i wyjechal, ale zauwazylam ze inni sprzedawcy jesli wyjezdzaja to informuja o tym na aukcji i jest ok. Takze wg mnie nie jest w porzadku i jak sie szybko nie odezwie to wystawie mu taki komentarz, ze hej :) Moze on jakis lewy, troche mnie niepokoilo ze jak dotad sprzedal tylko 5 rzeczy, ale mial same pozytywy.

reklama
Witaj Agugu :) Jakiś zbieg okoliczności- ja też mam 26 lat, to też mój piewszy Dzidziuś, też termin na 10 grudnia i też chłopczyk :) Fajnie :)
Kurcze, teraz sobie pomyślałam, że my kupiliśmy zwykły termometr elektroniczny za 30 zł, ale on chyba nie jest do mierzenia temperatury w uchu ??? A jak inaczej mierzy się temperaturę takiemu Maleństwu ?

czesc laseczki :)
nie bylo mnie kilka dni i jeszcze w ogole nie nadrobilam wszystkiego - sporo sie tego nagromadzilo... jedyne co zauwazylam to temat lozeczek...
Pamcia - ja bym olala kolyske...tzn funkcje kolyski... ja nie mialam co prawda lozeczka z ta funkcja, bo dla mnie to od poczatku takie troche...hmmm...niefajne...ale kolezanka miala ta funkcje w swoim ekstra super dogim i markowym lozeczku... NIe uzywala jej w ogole, bo jej Maly tego nie lubil, a po drugie ta funkcja to taka troszke prowizorka... zupelnie co innego niz normalna prawdziwa kolyska... A jeszcze jak ma to byc malo praktyczne lozeczko z milionem srubeczek to bym sobie darowala :) No ale oczywiscie to jest tylko Twoj wybor, kazdy lubi co innego :)

Ja dzis bylam u lekarza... powiedzial ze teraz wizyty co dwa tygodnie, dostalam nastepny miesiac zwolnienia...ale jak zaczal mnie badac, to wyciagnal cala zakrwawiona reke !! Troche mnie to przerazilo !! On powiedzial co prawda ze to z nadzerki, ale wpisal mnie na dzis na USG zeby sprawdzic dlugosc szyjki i czy na pewno z nadzerki !! W ogole zanim zaszlam w ciaze to chodzilam do innego lekarza i on mi [powiedzial, ze jak chce miec jeszcze dziecko, to nie ma potrzeby usuwac nadzerki, bo po co...a ten teraz mi powiedzial ze powinna byc jednak usunieta przed ciaza.. i wez tu czlowieku badz madry !! Tylko sie strachu najadlam ze moze byc cos nie tak... a jako ze mam tez te twardnienia brzucholka co jakis czas, to tez postanowil dla swietego spokoju dzisiaj mnie wcisnac na to USG zeby miec pewnosc jak tam szyjka wyglada i ogolnie !!
Trzymajcie kciuki... cale szczescie takie plamienie mi sie od poczatku ciazy nigdy nie zdazylo, wiec raczej na pewno jest to z nadzerki !!

Paaricia  -  dla Pawla mam w sumie 2 komplety poscieli (z czego 2 zamowilam na allegro i jestem bardzo zadowolona). Ta co bedzie na lozeczku nie mam zamiaru codziennie chowac, ale te 2 pozostale tez musza miec swoje miejsce :))

Magi - czekaj, czekaj z tym przelaniem kasy. Jezeli sie gosciu nie odezwie, to nie ma co ryzykowac. Ja kupujac posciel czekalam na nia 2 tyg!!! Po wplaceniu kasy, okazalo sie, ze idzie material dopiero do szycia. Co mialam zrobic? Musialam sie uzbroic w cierpliwosc....

Bartyś normalnie to się chyba w pupie mierzy...  dlatego ja wolę od razu kupić taki nie do pupy, , bo dzidzia potem może nie dać sobie mierzyć w pupie, a tym na podczerwień, to dwie sekundy (czy jedna nawet) i temperaturka z czółka czy z uszka odczytana

O roztrzepana jestem!!! Chcialam napisac 3 komplety!!1

Wanda - nie denerwuj sie, bo to jeszcze gorzej!! Zobaczysz, ze na USG Ci powiedza, ze wszystko jest ok. Trzymam za Ciebie kciuki. Daj znac co sie dzieje!!!

Dzieki Aussie :) Mam taka nadzieje i staram sie byc spokojna :)
W sobote przeprowadzamy Pawla do Poznania, wiec musi byc wszystko dobrze !! Bedzie mieszkal na Wildzie, a konkretnie dzielnica nazywa sie Swierczewo... Dlatego musi byc dobrze !! Przeciez nie moge wyladowac w szpitalu teraz ??? Kto sie Wiktorkiem zajmie !!

reklama
Do góry