reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Hej prosze niech mi ktoras napisze jak sie zwieksza czcionke na forum bo cholercia Hania mi zmienila a ja za cholere nei wiem jak ona to zrobila!!! A prawoe nic nie widze !!!!!!!

Czesc dziewczynki!!!!!!

Beznadzieja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wanda jestem jak najbardziej za!!!!!!Tu jest zakret jak nie wiem co!!!!!!

A mlody znow jest chory!!!Biedactwo moje!!!!
I jeszce sie pochwalimy ze wygralismy konkurs drewexu!!!zakupy o wartosci 300 zl-mozecie sobie zobaczyc- Drewex - meble dla dzieci,

Wanda moze jakoś z czasem przywykniemy do nowego forum i jak wszystko poprawią to może będzie ok, więc póki co ucieczkę trzymaj w zanadrzu ;-)

Magdus czemu masz inny nick :confused: a co do czcionki to spróbuj wejść w widok - rozmiar tekstu - i tam zmień na większą.

No tak, (dwano temu) byłam na forum dzieckoinfo - przestalo działć, teraz bb sknocili :(
Wanda jakie inne??
Natalka mówi, że możemy założyc swoje własne....

Moje zdanie: poczekajmy ok tygodnia, zobaczymy co będzię sie tu działo, a potem najwyżej zawitamy w inne miejsce

:)

Ewela biedny Szymuś :-( zdrówka życze żeby choróbsko sobie poszła :tak: a Tobie gratuluje wygranej SUPER!!! :-)

też jestem zdania żebyśmy poczekały, może sie polepszy albo sie przyzwyczaimy a potem bedziemy myśleć....

reklama
czesc!! zaraz sie wku.... To ja Cyprysiowa.Pokręcili strasznie,niby mam login kamila22-1985 i nie napisałam jeszcze zadnego posta!!!!!!!!!!! A w ogole nie widzi mi sie nowe forum,a wam ??

Do góry