reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Hej prosze niech mi ktoras napisze jak sie zwieksza czcionke na forum bo cholercia Hania mi zmienila a ja za cholere nei wiem jak ona to zrobila!!! A prawoe nic nie widze !!!!!!!

Czesc dziewczynki!!!!!!

Beznadzieja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wanda jestem jak najbardziej za!!!!!!Tu jest zakret jak nie wiem co!!!!!!

A mlody znow jest chory!!!Biedactwo moje!!!!
I jeszce sie pochwalimy ze wygralismy konkurs drewexu!!!zakupy o wartosci 300 zl-mozecie sobie zobaczyc- Drewex - meble dla dzieci,

Wanda moze jakoś z czasem przywykniemy do nowego forum i jak wszystko poprawią to może będzie ok, więc póki co ucieczkę trzymaj w zanadrzu ;-)

Magdus czemu masz inny nick :confused: a co do czcionki to spróbuj wejść w widok - rozmiar tekstu - i tam zmień na większą.

No tak, (dwano temu) byłam na forum dzieckoinfo - przestalo działć, teraz bb sknocili :(
Wanda jakie inne??
Natalka mówi, że możemy założyc swoje własne....

Moje zdanie: poczekajmy ok tygodnia, zobaczymy co będzię sie tu działo, a potem najwyżej zawitamy w inne miejsce

:)

Ewela biedny Szymuś :-( zdrówka życze żeby choróbsko sobie poszła :tak: a Tobie gratuluje wygranej SUPER!!! :-)

też jestem zdania żebyśmy poczekały, może sie polepszy albo sie przyzwyczaimy a potem bedziemy myśleć....

reklama
czesc!! zaraz sie wku.... To ja Cyprysiowa.Pokręcili strasznie,niby mam login kamila22-1985 i nie napisałam jeszcze zadnego posta!!!!!!!!!!! A w ogole nie widzi mi sie nowe forum,a wam ??

Do góry