reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
prosze mi tu sie zglosic Donia i Gabi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a moja Ada dzis idzie do babci o 13 i wroci dopiero na kapanie  ;D dzien tylko dla siebie  ;) aha, umie juz robic pa pa i nawet kilka razy powiedziala za mna owe pa pa  ;D

Witam!!

Ząbki - WeroNice dwie dolne jedynki wyszły juz w czerwcu, na kolejne czekamy. W lipcu blismy u naszej pryw. Pani doktor i mówiła, że ida 4 górne ząbki - do tej pory cisza.
(pisze pryw. Pani doktor, bo ten burek w przychodni państwowej to nie wiem za co bierze pensje).

Beatko - gratuluję Mikusiowi ząbka kolejnego npo i składam serdeczne życzenia imienionowe - sto lat...

Zdjęcia - uwielbiam oglądac, dzieciaki cudne, i na polu golfowym, i na spacerkach i w pościeli i chodzace, i siedzące - wszystkie (bez wyjątku) prześłiczne

Sen - no my z Małą w nocy tez mamy czesto niezłą jazde. WYbudza sie z płaczem, czasami aż sie trzesie (ze strachu chyba - ech te sny).A dzisiaj wybudział się o 2 i do 4 się w najlepsze bawiła u nas na łóżku, po czym smacznie zasnęła. A ja wstaję do pracy o 5.30 :(

A Marek znowu pojechał na delegacje do Bydgoszczy - a to ok. 450 km od nas :(

Pozdrawiam

HEJKA!

Na początek szczere życzenia dla Beaty - wszystkiego naj naj naj

Joeey ale fajnie, że masz dzień "wolności". raz na jakiś czas to kazdemu by się przydało. ja nie mam żadnej babci, ani cioci, która mogłaby zabrać Kamilkę na pół dnia.
No i muszę dodac, że jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy ze sztuki. A jednak zakupy to nie jedyne twoje hobby ;D
A ostatnio słuchałam rozmowy z autorem "samotności w sieci". mówił, że prawie wszyscy (łącznie z nim) nie wyobrażali sobie Cieleckiej w głównej roli (pod względem wyglądu) - każdy wyobrażał sobie tą postać zupełnie inaczej.

Paula dzięki za pochwały dla Kamilki. i tak sobie myślę, że musi ci byc bardzo miło, jak Kacperek tak do ciebie lgnie i nie odstępuje Cię na krok (obawiałaś się przecież, że inni stana się dla niego ważniejsi)

Sorbuś nie wiem co ci poradzic z tym wybudzaniem sie Majusi, bo ja zupełnie nie mam tego problemu - Kamilka śpi całą noc bezproblemowo

Karina szczerze współczuję. najgorsze chyba jest to, że jesteś do takiej sytuacji nieprzyzwyczajona. bo dziewczyny, których dzieciaczki od początku daja im nieźle popalić, to już chyba potrafia sobie z tym radzic. a tu nagle aniołeczkowi wyrosły różki... ale mam nadzieję, że po kilku dniach znowu nie będziesz miała zbyt wielu okazji do usłyszenia płaczu Gabi

Wanda na chwilę wróćę do wczorajszego tematu - biustu Foremniakowej. ja też widziałam. i akurat było takie zbliżenie... faktycznie bardo się speszyła. a w ogóle to jestem pełna podziwu dla jej figury - naprawde piekna i super zgrabna kobieta. lubię taki typ sylwetki - smukła i szczuplutka

reklama
Hej  :laugh:

Beatka wszystkiego czego zapragniesz w życiu , Ci życzę :-*

Sorbek też nie za bardzo jestem w stanie powiedzieć coś na temat płaczu bo nie mam takich problemów, Filip (jak już wszyscy wiedzą śpi od 17 do rana) śpi bez żadnych płaczów ale co zauważyłam śpi czujnie  ::)

Joeey barrrrdzo miło że sie o mnie upomniałaś ;) :laugh:

Dor to mąż znowu do Rzymu zawita, jedzenie tam mają przepyszne , często jadamy tam obiadki niedzielne :laugh:

Wanda pomysł z zagadkami super  ;D a cycka nie widziałam bo nie oglądałam tańca

Moje dziecko śpi już godzinę to niespotykane ::) żeby w dzień tak długo spał :laugh:
Starszy syn w szkole juz teraz muszę wstawać wsześniej bo i dla mnie skończyły sie wakacje ::) :(
Wczoraj na obiadek ugotowałam barszczyk ukraiński wyszedł pycha , a dzisiaj makaron z sosem smietanowo-grzybowym ze świeżych grzybków rzecz jasna :D

Więcej grzechów nie pamiętam :(

Do góry