reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Pati my tez robimy sobie paszporty i sie zastanawiałam własnie jak tu zrobić zdjęcie takiemy bobasowi :laugh: :laugh: :laugh: i to dosłownie wczoraj hihi
I staneło na tym że wpiszemy go do Bartka paszportu :laugh:

A te miny Atusia normalnie bajer ;D ;D ;D

reklama
Pati - zdjecia Atreiiu poprostu bomba ;D ;D ;D Widac ze kilka dni musieliscie lapac zeby cos zlapac :)

Hanka - sorka ze sie wchrzanilam - ale fotki przesliczne !!!

Ja pier...e dziewczyny jestem załamana po pierwsze pediatra powieziała nam tyle że nie podejmie się zdjagnozowania tego oczka Maksowego, dała jakiś antybiotyk do zakrapiania ale powiedziała że to pewnie i tak nic nie pomoże...
No i dała skierowanie do okulisty... i tu sie zaczynają schody do dzwonie i dzwonie i nkt nas nie chce przyjąć... bo terminy czy jakieś inne pojeba..ne problemy typu rejonizacje czy bóg wie co....
Nawet do prywatnego nie jest tak łatwo się dostać no ja na prawde nie wiem co jest grane a przecież to jest nie jakać wada zwykła wzroku którą sobie można pielęgnować i czekać na termin..... tylko no włśnie nie wiadomo co to jest....
No nic prubóje dalej może ktoś się zlituje....... :-[ :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

o kurde Ketsa.... straszne to !!! A z tymi lekarzami to jaja starszne !!!! i po kiego chu...a nam ten ZUS ??? jak do lekarza nie mozna normalnie pojsc jak cos sie dzieje !!!

Ale najgorsze biedny Maksio :( :( :( :( :( Trzymam kciuki mocno mocno, zeby sie udalo do jakiegos lekarza dostac !!!!

Ketsa, twardka jesteś, dasz radę znajdziesz okulistę! Trzymamy kciuki - za Maksiowe oczko, żeby wyzdrowiało i za Twoje nerwy w starciu ze służba zdrowia. Ale chyba musisz szukać prywatnego na pewno... Trzymajcie się!

Wanda, nie ma sprawy! Zazdroscimy spotkanka Paulinki z Cyprysiem! No i ta czarna dziura Kamili - bomba!

Pati, Atuś jest rewelacja! Rzeczywiście trzeba dużo szczęścia żeby zrobić właściwe zdjęcie takiemu Bajbusowi. Gratulacje!

Ketsa ja na twoim miejscu pojechalabym na izbe przyjec do szpitala bo niewiadomo czy z tym mozna czekac i tam jak nie beda wiedzieli co to to zarzadac natychmiast okulisty i koniec!!cholera wie co z tego czekania moze byc.Ja bym chyba zawalu dostala.A nie zrobil sobie Maksiu cos w to oczko ??? Nie uderzyl sie gdzies przypadkiem ???

reklama
Kamilko, ona to juz chciałaby tylko chodzić, raczkowanie juz jej sie znudziło, a w jednym miejscu siedzieć czy stać to strata czasu... łapie za ręce i maszeruje i śmiesznie taka malutka wygląda. Ja już sama nie wiem czy to za wcześnie czy nie...

Do góry