reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ana napisz koniecznie jak wyszedł trzeci test  ::)  ::)  ::) Tak czy tak 3- mam kciuki :)

Gabi no to nieźle chamsko wyszło z tym zdjęciem :(

Wanda powodzenia w pakowaniu :) My kiedy się wyprowadzalismy od tesciów, spakowaliśmy się w kilka godzin, ale to chyba chęć bycia już na swoim nas tak zmotywowała  ;D Ale też sporo rzeczy tam zostawiliśmy :)

A wogóle tak sobie myślę, jak różne są te nasze grudniowe dzieciaczki, Steffi piszesz, że Kuba rzadko się przekręca z plecków na brzuch, a Kamil z kolei odkąd się nauczył ( a już trochę temu to było ) to nie ma szans żeby poleżał na pleckach :) Jak tylko go położę to zaraz jest na brzuchu :) no i przemieszcza się tak szybko pełzając do tyłu, że ten kojec, który dostał na Dzień Dziecka od dziadków na pewno się przyda :)

reklama
aale jaja...aahahahahaaa..:D :D>.o malo co sie nie osikalam ..:D..Ana..gratuluje córci..;D

Gabi..Al ma ta sliwe nad prawym okiem w polowie czółka..:D...jest widoczna ..:D..i ma juz 1 guza to moje dziecko takie zdolne jest;D no ale co sie dziwic ma to po matce..:D..ja wyskoczylam z lozeczka jak juz stawalam i tak sobie skakalam skakalam i wyskoczylam na bańke;D

No Ana to wielkie gratulejszyn ;D ale do trzech razy , czekamy na trzeci wynik :D

Mój Filip tez się od razu przekręca na brzuszek ale zaraz krzyczy bo nie lubi na nim leżeć ;D

Moje dziecko spi a ja odpalam miotłe i jazda :D :laugh:

Nie wiem czy to ze mną coś dzis się dzieję ale aż mi sie łzy ze wzruszenia pjawiły jak czytałam o Wiktorku Wandy.
Kochanego masz synka... mój Wiktor też jest taki kochany, potarfi pomysleć o wszystkich bliskich a nie tylko o sobie. UŚciskaj go ode mnie.

Ana - GRATULUJĘ - jestem taka ciekawa, już sie nie mogę doczekać informacji z 3 testu  ;D

didi - biedulek mam nadzieję że wszystko będzie ok, nie denerwuj sie

Paula - oczywiśce zapraszam na kawkę, wracam do W-wy na początku lipca, mieszkam na Tarchominie  ( Białołęka)

Zdanka - koniecznie sie zmowimy na basenik ale w lipcu tam zamykaja :( Chyba że na inny albo w sierpniu.

My dzis byliśmy u lekarza, wszystko w porządku, waga - 7380 wzrost 66- czyli całkiem nieźle.

Ana  ;D ;D ;D ;D jednak masz fasolke  ::) ::) zycze dziewuszki  ;D ;D

GRATULACJE
moze ja tez powinnam zrobic test ??? nie mam okresu nadal  ::)

reklama
a nas ostatnio odwiedzil kolega-masarzysta i oczywiscie zalapalam sie na masarz-bylo super i chyba bedziemy go zapraszac czesciej ;)
a tutaj sie relaksuje ;)
obraz9449gw.jpg

Do góry