reklama
didi
Fanka BB :)
Moskitko ok
a moje dziecko lezy w lozeczku i wyje....bo mnie reka boli i nawet nie mam sily go podniesc..a co dopiero nosic a on chce na raczki..wiec go polozylam i ma spac bo jest spiacy a on nie zasnie jak nie ma cyca,..a jak poloze sie obok z cycami to gada do nich i sie bawei..wiec koniec zartow i ma sam zasnac ale bardziej na mnie wysya niz zasypia
a moje dziecko lezy w lozeczku i wyje....bo mnie reka boli i nawet nie mam sily go podniesc..a co dopiero nosic a on chce na raczki..wiec go polozylam i ma spac bo jest spiacy a on nie zasnie jak nie ma cyca,..a jak poloze sie obok z cycami to gada do nich i sie bawei..wiec koniec zartow i ma sam zasnac ale bardziej na mnie wysya niz zasypia
Paula25
szczęśliwa :)
no to ja kolejna
Cześć laski ja siedzę sobie przy kawce a Kacperek własnie zasnął
a w dobry nastrój wprowadziła mnie ta piosenka od Zdanki jabarlilla stejla dejla doł....a rabaraba debe....paribidibi...dejla doł ;D
Cześć laski ja siedzę sobie przy kawce a Kacperek własnie zasnął
a w dobry nastrój wprowadziła mnie ta piosenka od Zdanki jabarlilla stejla dejla doł....a rabaraba debe....paribidibi...dejla doł ;D
Paula25
Ewela super zdjęcie
a emotikonki czaderskie ale właśnie jak się je wstawia???
a emotikonki czaderskie ale właśnie jak się je wstawia???
Paula25
Didi bidulko :-* no i Alutek biedniutki bo mama na ręce nie weźmie : życzę oby rączka szybko wróciła do pełnej sprawności
reklama
Podziel się: