reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hejka dziewczynki :)
Sorki, ale niechce mi sie czytac co ta naprodukowałyscie od wczoraj, nie mam jakos weny dzisiaj ::) chyba pogoda na mnie ta pływa, bo cały dzien deszcz pada :p i głowa mnie boli, ząb zaczął pobolewać i dupa :p ::)
jutro jedziemy do teściów na dwa dni, ale ja jakoś nastroju nie mam :(
didi biedaczysko ty cierpisz, a te pipy sie z ciebie smieją ::) ja tez miałam kiedys problem z żuchwą, cos mi przeskakiwało w trakcie otwierania i zamykania i myslałam, że padnę z bólu ::) ale jakos samo przeszło ;) także trzymaj sie i kuruj :)

reklama
:laugh: :laugh: :laugh: no dobra dziewczyny, ja wam powiem prawde - nasza Wanda pali !!! jeszcze nawet sie z nia nie spotkalam, ale to juz wiem... :laugh: :laugh: co wiecej, ja tez popalam ;D i lubie sie napic, niestety nie piwka tylko wodeczki :laugh: :laugh: :laugh: moja druga polowa za to pali nalogowo - fuj...ale dla mnie to juz normalka, przyzwyczailam sie i nie widze roznicy, bo caly czas jest w formie :laugh: :laugh: :laugh:

Ketsa akwarium to bardzo fajny pomysł :D i wbrew pozorom jak ma dobry filtr to nie jest takie kłopotliwe :D

My mamy juz chyba 9 albo 10 lat i teraz syn sie zajmuje i ma frajdę ;D

Z prezentów które dostał to : mp3, zegarek, komórkę no i skuter , kaska 1000

joeey pisze:
przyzwyczailam sie i nie widze roznicy, bo caly czas jest w formie  :laugh: :laugh: :laugh:

Joeey - a o jakiej formie mowisz zboczuchu :p :D :D :D :D :D hehehe :)
Spoko spoko, kiedys sie spotkamy, moze nawet szybciej niz myslisz, ale musze juz wtedy nie karmic piersia, co bym tez mogla wodeczke i fajeczke z Toba skosztowac ;D ;D :D ;D

Donia - wow ;D ;D ;D jak ten postep idzie do przodu no :) za moich czasow nie bylo jeszcze czegos takiego jak pojecie mp3 ;D ;D ;D ;D to tylko dochodze do wniosku ze stara jestem :)

Ketsa - rzeczywiscie, Donia ma racje, jak jest odpowiedni filtr, to wystarczy raz na kilka miesiecy wode zmienic. Moja siorka ma akwarium - nie wiem na ile litrow, ale filtr ma przystosowany do conajmniej 3krotnie wiekszego akwarium, i myje je chyba z 2 razy w roku :)

no co za paskudy nrmalnie siekierka pogonie
u-karen126.gif

kijami  nastrzelam po dupskach
u-cfany.gif

My mamy akwarium 100 l i wodę wymieniamy baaaaardzo rzadko :laugh: a jest czysciutka

Wanda nie ma to jak za naszych czasów zwykły wolkman czy jak to się pisze :laugh: nad tym mp3 siedze drugi dzień i nie mogę go pogodzić z kompem :laugh:

no my kupujemy 200 litrów i filtr sredniawy bo wewnetrzny a jednak zewnetrzne sa lesze....ale to wyjdzie w praniu co warto bedzie na lepsze wymieniac... no i zkolejnymi prezentami wiecej spokoju bo cos teraz do akwariuma bedzie mozna wymyslac zeby ulepszyc

wandzia i donia a jakie rybki macie w tych akwariach?

U nas pływają neonki, molinezje, mieczyki, gupiki, brzanki glonojady i jeszcze jakieś dwie duze ale zapomniałam nazwy ;D

reklama
łoooj - Didi bidulko - mam nadzieje ze szybko sie zrośnie (i dobrze, cobyś krzywego ryjka nie miała)

ale pipy grochowe ;D ;D ;D - ja Wam sie ponawydurniam ;D ;D ;D

Do góry