reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ketsa...:)...ja wiem co to za paskude zlapala MAgda..:)..i dlatego nie ma wpisywac nazwy bo to napewno tak sie nie nazywa jak ma pod ikonka...:)..tylko musi zaznaczyc date..:)

reklama
ketsa sa tak tanie, bo albo sa od zlodzieji albo sa typowa podroba, kiedys z kolezanka chcialysmy kupic, ale w pore napisalysmy ciekawego maila do sprzedawcy z pytaniem czy produkt jest oryginalny, z grozba, ze zapytamy profesjonalisty ;) no i odpowiedz przyszla, ze tusz to podrobka :o takze sama nie kupuje kosmetykow na allegro chodz kusza cena, jakosc zas pozostawia wiele do zyczenia, raz sie dalam nabrac na meska lacoste, ktora w ogole nie jest trwala, zapach sie ulatnia po minucie ::) stoi w lazience i zbiera kurz :(

zrobilam dzis pazurki ;) Kasia - babeczka u ktorej bylam, stwierdzila, ze nigdy tak krotkich nie robila, kazalam sobie polozyc tylko warstwe akrylu na moje paznokcie (bez tipsow, tylko na papierkach), i tym sposobem calosc wyglada naturalnie, czyli wtajemniczeni beda wiedzieli, ze pazurek sztuczny, a polozony na nich lakier bedzie sie trzymal 2 tyg. a nie 1 dzien ;D taka jestem sprytna 8) wiec manicure francuski witaj juz na stale :laugh: :laugh:

tfu tfu nie zapeszać Ewa od kilku dni wpadła w rytm po kąpieli jest karmionko potem odkładam ją do łóżeczka nakręcam karuzele odchodze potem jeszcze raz nakręcam karuzele a potem to Ewa już śpi ;D czyli o 20juz na dobre ;D ;D ;D ;D

Ewela1 witaj wśród nałogowców ;D ;D ;D ;D

ale dziś pospacerowaliśmy sobie ::) 6 godzinek ja poszłam sobie między czasie do pizzeri na zapiekanke a Ewie cyca dałam w oczekiwaniu na jedzonko ale miły dzionek aż twarz i kark sobie zjarałam troszke ::)

hmm Donia zazdroszcze Ci tego ogrodu może i ja się kiedyś doczekam narazie rozglądamy się za kupnem działki po konkurencyjnych cenach no ale pod w-wą o taką ciężko :( buuuuuuuu

Sorbokowa dbranoc a ja dzin doberek bo dopiero teraz wpadam ;D

Ewelcia witamy wsrod grudniowek czyli wsrod thebesciarek ;D ;D ;D ;D

Zrobilam sobie dzis pasemka mialy byc blaon a wyszly pomaranczowe maz mnie jeszcze nie widzial ale bedzie jak mnie zobaczy hihi :D

Ketsa i Moskitkowa dawac zdjecia zaraz zajze do albumiku :D :D :D

jak juz przy farbowaniu i wlosach to ja ode w piatek na 15 do fryziera..scinam wloski na krotko.;D..a pozniej farbuje..hihihi..mojemu powiedzialam ze strasznie mi wypadaja ( co jest prawda) i ze musze wzmocnic a ze wlosy nie reka i odrosna wiec scinam na ktortko na poczatku cos tam piszczal ale w koncu powiedzial nooo doobrze..;D..:)

Mam pytanko, czy macie we wozkach poduszki ??? bo ponoc dziecia do pol roku nie dajemy poduszek no a ola juz za niedlugo konczy pol roku i wlasnie sobie tak mysle ..... ::) ::)

witaj Ewela wśród grudnióweczek :)

ja mam poduszkę, ale nie jestem pewna czy to zdrowo, tylko, że bez niej dziad nie zaśnie ::)

reklama
Do góry