reklama
mamaCyprysia
Fanka BB :)
moj Cyprys ma chyba rozwolnienie.tzn.napewno bo zdjelam mu pieluche a on akurat rozpoczal kupkanie wiec moglam sie przyjrzec calemu zabiegowi robienia kupy od poczatku do konca. na poczatku przy prutnieciu wylecialo sporo i omal w oko nie dostalam ale oczywiscie mam niezawodny unik a pod koniec leciala juz sama woda,normalna czysta woda.troche sie martwie i nie bardzo wiem czy cos sie podaje czy zostawia i samo przejdzie.
mamaCyprysia
moskito karmie piersia i dokarmiam butelka,albo juz raczek karmie butelka i dokarmiam piersia
paaricia
Hej Mamusie! To ja sie witam i lece nadrabiac poki Nieletni sie pasie! ;D
A napisze tylko, ze wieczorem mialam 38.2 i czulam sie jak kupa, ale na szczescie wypocilam sie w nocy i wyspalam (Roland karmil Krotkiego) i teraz juz znacznie le[iej sie czuje, tylko glowa boli. Ech...
A napisze tylko, ze wieczorem mialam 38.2 i czulam sie jak kupa, ale na szczescie wypocilam sie w nocy i wyspalam (Roland karmil Krotkiego) i teraz juz znacznie le[iej sie czuje, tylko glowa boli. Ech...
paaricia
Klucha - koszmar to co przezylas! Bardzo, bardzo wspolczuje!
Wandzia - dzieki za komplementy! Skarpetki chyba jednak inne, te maja wszytego Kubusia Puchatka i nic nie mialy naszyte. Ale tez sa obcisle! :laugh:
Dziewczynki odlotowe te nasze Dzidziorki!! Steffi - opisy pod zdjeciami klasa! No i wszystkie Malenstwa takie piekne! Tak szybko rosna! Czuje sie jakbym wszystkie je swietnie znala, Wy tez macie takie wrazenie?
Wandzia - dzieki za komplementy! Skarpetki chyba jednak inne, te maja wszytego Kubusia Puchatka i nic nie mialy naszyte. Ale tez sa obcisle! :laugh:
Dziewczynki odlotowe te nasze Dzidziorki!! Steffi - opisy pod zdjeciami klasa! No i wszystkie Malenstwa takie piekne! Tak szybko rosna! Czuje sie jakbym wszystkie je swietnie znala, Wy tez macie takie wrazenie?
reklama
Podziel się: