reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Moja mama światowa kobita jak sie to mówi surferka ;)
Ja tylko na baby boom wchodze.
A czego trzeba unikać żeby nie nałapać wirusów???
Trzeba się dobrze zabezpieczać (oczywiście chodzi mi o antywirusy :p)

reklama
moj Cyprys ma chyba rozwolnienie.tzn.napewno bo zdjelam mu pieluche a on akurat rozpoczal kupkanie wiec moglam sie przyjrzec calemu zabiegowi robienia kupy od poczatku do konca. na poczatku przy prutnieciu wylecialo sporo i omal w oko nie dostalam ale oczywiscie mam niezawodny unik a pod koniec leciala juz sama woda,normalna czysta woda.troche sie martwie i nie bardzo wiem czy cos sie podaje czy zostawia i samo przejdzie.

Idę się przypochlebić mężusiowi,bo jak tu pracować jak mi brat na plecach wisi.
Dobranoc mamuśki i dzidziorki

Hej Mamusie! To ja sie witam i lece nadrabiac poki Nieletni sie pasie! ;D

A napisze tylko, ze wieczorem mialam 38.2 i czulam sie jak kupa, ale na szczescie wypocilam sie w nocy i wyspalam (Roland karmil Krotkiego) i teraz juz znacznie le[iej sie czuje, tylko glowa boli. Ech...

Na piersi to normalka, codziennie to widzę i czasami nie udaje mi się zrobić uniku ;D Nie wiem jak to jest przy karmieniu mieszanym. MamoCyprysia, podaj małemu smectę, jeśli to biegunka.

Klucha - koszmar to co przezylas! Bardzo, bardzo wspolczuje!

Wandzia - dzieki za komplementy! :D Skarpetki chyba jednak inne, te maja wszytego Kubusia Puchatka i nic nie mialy naszyte. Ale tez sa obcisle! :laugh:

Dziewczynki odlotowe te nasze Dzidziorki!! Steffi - opisy pod zdjeciami klasa! No i wszystkie Malenstwa takie piekne! Tak szybko rosna! Czuje sie jakbym wszystkie je swietnie znala, Wy tez macie takie wrazenie?

reklama
Ja się zapoznaję, ale niektóre dzidzie to już jakby znajome... Wszystkie są słodkie. Paaricia, dobrze że już się lepiej czujesz.

Do góry