reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witam z rana!

widzę, że przegapiłam Wandy urodzinki:

WANDA WSZYSTKIEGO NAJ...​

nie mam tego specyfiku na kolki, czytałam co o nim piszecie już wcześniej, ale mój chłop uparty osiołek się boi nieznanych leków i gadaj do niego jak do ściany, ale teraz mam też dobry syropek, taką zawiesinę, sama nie wiem już co na te kolki Kacprowi pomogło  ??? bo tyle różnych metod stosowałam, no cóż

w piątek byłam na badaniu słuchu bo na przesiewowym w szpitalu wyszła mu kontrola, ale okazało się że musiał mieć uszy wodami płodowymi przytkane bo jest wszystko w 100% oki, a w sobotę byliśmy na usg bioderek i też się nie ma do czego przyczepić :)

buźka

reklama
Fuczaczku fajnie, że jesteś z nami znowu. Bardzo mi przykro z powodu Twojej laktacji. U mnie na szczęście wszystko się unormowało i nie muszę już dokarmiać Ingusi, ale moja walka o laktację trwała prawie miesiąc.

Wczoraj mój mąż mnie zaskoczył i ... przyniósł mi kwiatki na walentynki! ;D A mówił, że nic sobie mamy nie robić w tym roku. ::)

Ingusia spała dziś do 7.30. Nieźle co? Od 23.00.

No i jeszcze wczoraj daliśmy ogłoszenie o sprzedaży naszego mieszkanka. Ciekawe czy będą chętni. No to miłej niedzieli. ;)

Cześć mamuśki :)
My po spokojnej nocce, małej już trochę przeszedł katar i spała spokojniej :D
Jak mozna pd wczpraj od 19 godziny tyle stron natrzepać ??? :o
Moja też lubi być w pionie noszona :D leżeć za bardzo nie lubi :pale miałyście gadane wieczorm ;D ja już o tej porze to spie dawno ;D ;D
Moj mąż też zagląda mi czasem przez ramie jak siedze na forum :D A gdy stane za nim jak on siedzi przy kompie to się mnie pyta "chcesz usiąść na booma???" ;D ;D ;D
Fuczak witaj spowrotem ;) przykro mi z powodu laktacju
Nathalie fajnie że udało co się z tymi piersiami :D długo spi twoja Ingusia, moja niestety budzi się średnio co 2-3 godz. ::) :(

Cześć dziewczyny
Nathalie - a nie mówiłam,że może chce Cię zmylic???ale słodko ;D ;D ;D
Agnes.kol - no z tymi stronami to jakoś tak samo poszło ;)
Fuczak -to super,że nie mieli sie do czego przyczepić ;) :)

Witam i ja z rana synuś teraz spi a drugi w kościele męzunio w pracy a mama - nałóg ;D

Ale dzisiaj mnie za duzonie będzie pózniej jade do miasta po jakieś ciach bo najazd gości :D

I mąz ma wolne popołudnie to będę z nim chyba ze pójdzie spać to wstapie

Didi mi sie akurat Madagaskar udało sciągnąc ;D a wczoraj ściągałam scooby doo, ciekawe jakie maluchy będą bajki oglądać ;D

czesc mamuśki i dzidizole
matko dziewczyny wy jeszcze o północy na forum :o ja juz 3h spałam ;D ;D ;D
mam nadzieje ze mój pysio wrócił do dawnych zwyczjów bo spał od 21 do 3 no potem wstawał co 2h ale zasypiał od razu i tak do 8.

Donia ja tez jestem "cesarkowa" i mi gin powiedział że cwiczyc moge oprócz brzuszków zaczą moge ale delikatnie po 3msc a najlepiej dopiero po pół roku bo może zrobic się przepuklina. Ale ja pomału robie po 10 brzuszków dziennie bo nie moge patrzec na siebie :p
Ja też sciągam Tylko mnie kochaj mam nadzieje ze to ten film ;D a z czego ściągałaś?
Fuczak ja na kolki polecam Debridat to podobno najsilniejszy lek na kolki na polskim rynku tyle że na recepte doczytałam że piszesz o zawiesinie to pewnie to lekarstwo.

oglądałyście "Dzień dobry TVN? Była tam Górniakowa i gadała o tym ile przytyła i Kinga Rusin powiedziała ze ona prztyła 32kg!!!!!!!!!

Dzis jest u mnie ładna pogoda -3stopnie takze idziemy po następnym karmieniu na spacer

dziewczynki pamietacie ten sliczny wierszyk..juz nie pamietam ktora go wstawila..ale pamietam ze byl sliczny mowil o dzidzusiu ktory sie rozwija i ma swojego aniola stroza ktoy ma na imie mama....gdzie go znajde..pomozcie..bo chcialabym go dla mojego synusia..moze whaftowac i powisic nad lozeczkiem bo 18 lutego ma imieninki..:)

Tak a OLA ona tyle przytyła ale teraz czytałam gdzieś ze jest na jakiejs diecia i waga spadła, ciekawe co zrobi z ta chałwą ;D

Ja mam bear share i tu sciagam najszybciej mi sie sciąga z wszystkich dotychczasowych które miałam

To chyba didi wrzuciła ten wierszyk ;D

reklama
Do góry