Artemida90
Fanka BB :)
No z tym czasem różnie bo pracujęMoże zrobisz na pierwszej stronie zapis kto kiedy będzie miał wizyty? Będziemy mogły wtedy razem czekaćoczywiście, jeżeli masz czas

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No z tym czasem różnie bo pracujęMoże zrobisz na pierwszej stronie zapis kto kiedy będzie miał wizyty? Będziemy mogły wtedy razem czekaćoczywiście, jeżeli masz czas
@olka11135 dzieki za wsparcie, hahahMoże zrobisz na pierwszej stronie zapis kto kiedy będzie miał wizyty? Będziemy mogły wtedy razem czekaćoczywiście, jeżeli masz czas
Jak będziesz potrzebować pomocy to pisz, ja mogę listę zrobić a ty w wolnej chwili aby kopiuj WklejNo z tym czasem różnie bo pracujęi jeszcze długo będę
Oooo Ty wiesz że to nie byłby głupi pomysłJak będziesz potrzebować pomocy to pisz, ja mogę listę zrobić a ty w wolnej chwili aby kopiuj Wklej![]()
Jutro się tym zajmęOooo Ty wiesz że to nie byłby głupi pomysłtakie wsparcie to coś pięknego
To jeśli dobrze się orientuję, potrzebna jest jeszcze druga chętna osobą do prowadzenia prywatnego wątkupoczekamy aż reszta zobaczy serduszka bo jeszcze trochę zostało i potem będziemy działać w tym kierunku
Mysle, ze Ty byś sie nadawała bardzo dobrze, bardzo ładnie prowadziłaś kreskiTo jeśli dobrze się orientuję, potrzebna jest jeszcze druga chętna osobą do prowadzenia prywatnego wątku![]()
Jak nikt nie będzie miał czasu to mogę się tym zająć ale od poniedziałku dopiero na spokojnie, bo może jeszcze ktoś tu dojdzieTo jeśli dobrze się orientuję, potrzebna jest jeszcze druga chętna osobą do prowadzenia prywatnego wątku![]()
No to jeśli reszta dziewczyn nie będzie miała nic przeciwko, to mamy dwie moderatorkiJak nikt nie będzie miał czasu to mogę się tym zająć ale od poniedziałku dopiero na spokojnie, bo może jeszcze ktoś tu dojdzie