reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Hejka, trochę się nie odzywałam, ale ostatnio dużo się u nas działo, roczek synka i dużo innych codziennych spraw, czuję się średnio, mdłości, zgaga i zmęczenie... U mnie dziś pierwsza wizyta u gina, strasznie się denerwuje czy wszystko jest ok.. Dziś mamy 6+1, więc jest szansa na serduszko 🥲 Proszę o kciuki o 17.30 ❤️

reklama
To chyba tylko ja byłam u lekarza który kazał przyjść za 4 tygodnie.
Zastanawiam się czy iść w piątek, czy czekać do wtorku na wizytę na NFZ.
Partner jak zwykle rób jak uważasz. Tylko chce żebym prowadziła ciążę u tej co poprzednią.
Mnie też lekarz zapytał czy widzimy się za 3 czy za 4 tygodnie :) oczywiście wybrałam wizytę za 3 😂

@Annde na pewno jest wszystko dobrze! Kciuki oczywiście będą 🤞🏻

Dziewczyny, a co myślicie o założeniu powoli wątku prywatnego dla nas…? 😊
Myślę że dobry pomysł, każdy będzie mógł wtedy coś więcej o sobie powiedzieć, poprzedni wątek jak byłam w ciąży też był prywatny i było o wiele lepiej

reklama
Do góry