reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Z jakich aplikacji ciążowych korzystacie? Płatny, bezpłatnych? Ja jakieś 2 pobrałam i żadna mi się nie podoba.
O, podpinam się pod pytanie. Ja na razie przeszłam na tryb ciążowy w Premom, ale coś podejrzewam, że najwygodniej by się z niej korzystało w Premium. Postanowiłam, że jeśli jutro na USG będzie wszystko dobrze, to ściągnę sobie jakąś apkę ciążową.

reklama
Ja już na nogach 🤪 o 5.30 jestem jeszcze zaspana, ale mój M. Wstaję do pracy a ja z nim, kiedyś o 6.30 mogłam iść spać i spałam jeszcze do 9 a teraz już nie mogę, padam potem po 16 na godzinę i w nocy spać niemoge 😬

Ja już na nogach 🤪 o 5.30 jestem jeszcze zaspana, ale mój M. Wstaję do pracy a ja z nim, kiedyś o 6.30 mogłam iść spać i spałam jeszcze do 9 a teraz już nie mogę, padam potem po 16 na godzinę i w nocy spać niemoge 😬
Ja tez jedno co zauważyłam, że szybko rano się budzę około 5 i już zasnąć nie mogę, a potem jak ten króliczek Duracella muszę się zdrzemnąć, żeby dotrwać do wieczora bo zasypiam na stojąco 🤣

Dziewczyny ile razy badalyscie przyrost bety?
Czy do wizyty umowionej u gina jeszcze testujecie z moczu lub z krwi tak "na uspokojenie"?
Rowno za tydzień idę i nie wiem czy się jeszcze nie wybrać przed majówką...

Dziewczyny ile razy badalyscie przyrost bety?
Czy do wizyty umowionej u gina jeszcze testujecie z moczu lub z krwi tak "na uspokojenie"?
Rowno za tydzień idę i nie wiem czy się jeszcze nie wybrać przed majówką...
Robiłam raz tydzień temu, niby chciałam jeszcze zrobić ale niemam sił jechać do miasta 13km a umnie przechodnia za Bete chce podwójną cenę bo nie jestem tu zapisana do lekarza 🤔, mam i tak skierowanie na krew i mocz, jak będę robić to Odrazu sobie zrobię.
Narazie kilka dni odpoczywam, robię aby to co muszę konieczne by krwiak się wchłonoł, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze wizyta 9 maja, ale biję się z myślami czy jutro prywatnie jeszcze podjechać do lekarza, wczoraj serduszko już biło, lekarz mówi że dopiero co zaczęło a według usg 6 tydzień i 3 dzień wczoraj był

reklama
Do góry