reklama
penguinlicious
Fanka BB :)
A który tc będziesz 2.05? Duża szansa czy na dwoje babka wróżyła?Aż mnie korci umówić się na 2 mają na wizytę gdzieś żeby zobaczyć czy jest serducho. Już tak mam, że się nakręcam w grupie..
Lwica1410
6+0 więc jakaś tam mała szansa jest.A który tc będziesz 2.05? Duża szansa czy na dwoje babka wróżyła?
Mamaporazdrugii
Początkująca w BB
A na kiedy masz umówioną i który to tydzień będzie?Aż mnie korci umówić się na 2 mają na wizytę gdzieś żeby zobaczyć czy jest serducho. Już tak mam, że się nakręcam w grupie..
Mamaporazdrugii
Początkująca w BB
Ja się umówiłam na 6+2 …licząc na to, że już będzie6+0 więc jakaś tam mała szansa jest.

Lwica1410
Ja to na razie szukam lekarza do prowadzenia ciąży. Na wtorek jest zapisana na NFZ do jakiejś doktor, podobno marudna, ale chce jakieś badania zrobić i USG piersi. Tylko chyba jutro jeszcze raz zadzwonię zapytać czy mają późniejszą godzinę, bo o 11 to ja w pracy jestem 

MamaR
Jutro razem wizytujemyCoraz bardziej się stresujęjutro mam pierwsze USG i po cichu liczę na to, że będzie już serduszko. A w razie czego umówiłam się dodatkowo na 2.05, żeby 5.05 na wizycie mogli mi już założyć kartę. Nie mam w sumie podstaw, żeby się stresować, żadnych niepokojących objawów ani nic… a jakiś absurdalny strach, że może będzie pusty pęcherzyk.

Ja tylko nie chce rodzic w świętaMoja znajoma kilka lat temu urodziła 31.12 dziecko - i nawet o północy pielęgniarki poroznosiły po lampce szampana wszystkim mamom (w prywatnej klinice to było)
…mi teraz szykuje się termin na 28.12, a że poprzednia ciąża donoszona co do dnia, to w sumie mogę być też tą, co sylwester spędzi na porodówce![]()

reklama
penguinlicious
Heh, na 15.05 mam drugie USG umówione, już w ramach pakietu z pracyJutro razem wizytujemyOby były tylko dobre wieści. Ja tylko chce by był pęcherzyk w macicy. Na resztę mam czas i wizytę 15.05 umówiona :-)
Ja tylko nie chce rodzic w święta![]()

Podziel się: