reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Heej dziewczyny :) moja pierwsza wyczekana ciąża <3
test ciążowy dodatni 14.04 a ostatnia miesiączka 16.03, kalendarze pokazują termin porodu na 21.12
:)
pierwsza wizyta u ginekologa 06.05. Beta robiona 23.04 8916,2 a 25.04 15320,5
Piękna data porodu, moje urodziny 😍

reklama
Cześć wszystkim, mam na imię Mirela lat 38 w grudniu. Na razie bezdzietna lambadziara😅, na koncie biochem w styczniu.
Nieśmiało wchodzę, po trzech badaniach bety i mam zamiar zostać do grudnia ❤️
Beta z trzech pomiarów
22.04 10,59
25.04 65,65
28.04 282,64
Obecny przyrost niespełna 170%
Progesteron
25.04 23,74
28.04 22,09
Delikatny spadek... martwićsię?
Ostatnia miesiączka 29.03, termin niby 3.01, ale ja muszę w tym roku i już 🤣

Ginekolog umówiony na 6 maja, mam nadzieje, ze będzie już coś widać.
Chciałabym tu zostać, ze względu na dziewczyny z kwietniowych kresek. Zobacz załącznik 1700247
Rozgosc się 🥰 Myślę że są wśród nas mamy co urodzą zarówno w listopadzie jak i w styczniu 😆 Kto to wie kiedy przyjdzie się rozpakować 😆 Ja bym chciała po świętach ale w sumie chyba początkiem stycznia też fajnie bo rocznikowo młodsze dziecko :-) Wychowawczy można wziąć do końca roku kalendarzowego kiedy dziecko kończy 6 lat więc dla mnie lepiej by się w styczniu urodziło 😆

Rozgosc się 🥰 Myślę że są wśród nas mamy co urodzą zarówno w listopadzie jak i w styczniu 😆 Kto to wie kiedy przyjdzie się rozpakować 😆 Ja bym chciała po świętach ale w sumie chyba początkiem stycznia też fajnie bo rocznikowo młodsze dziecko :-) Wychowawczy można wziąć do końca roku kalendarzowego kiedy dziecko kończy 6 lat więc dla mnie lepiej by się w styczniu urodziło 😆
Ja wolałabym grudzień bo jestem już stara 🤣 i to zawsze dla mnie rocznikowo dziecko urodzone rok wcześniej, a też jestem z grudnia, więc moglibyśmy świętować wspólnie. Oczywiście zobaczymy co przyniesie los...

Codziennie proszę moją zmarłą w zeszłym roku mamusię żeby tam u góry załatwiła zdrową ciążę dla mnie, w końcu ma tam teraz chody 😊

Cześć! I ja chciałam się nieśmiało przywitać i zapytać czy mogę dołączyć. Ostatnia 🐒 27 marca, termin na 1 stycznia, ale chciałabym z Wami zostać 🙃 już się znam z częścią dziewczyn z kresek i fajnie będzie być przez parę następnych miesięcy razem.
Bete badalam dwa razy, 23 kwietnia było 18,58 25 kwietnia ponad 55. Progesteronu nie badałam, bety już nie powtarzałam. Lekarza mam na 12 maja , będzie wtedy 6+4, idę tylko podejrzeć czy jest serduszko, do mojego lekarza prowadzącego mam wizytę na koniec maja.
Mam 37 lat, trzyletniego synka.

Cześć! I ja chciałam się nieśmiało przywitać i zapytać czy mogę dołączyć. Ostatnia 🐒 27 marca, termin na 1 stycznia, ale chciałabym z Wami zostać 🙃 już się znam z częścią dziewczyn z kresek i fajnie będzie być przez parę następnych miesięcy razem.
Bete badalam dwa razy, 23 kwietnia było 18,58 25 kwietnia ponad 55. Progesteronu nie badałam, bety już nie powtarzałam. Lekarza mam na 12 maja , będzie wtedy 6+4, idę tylko podejrzeć czy jest serduszko, do mojego lekarza prowadzącego mam wizytę na koniec maja.
Pewnie, że możesz!! Ciekawa byłam kiedy do nas zajrzysz 😊

Hej witaj :) widzę że termin ostatniej miesiączki mamy tak samo 🙂 jedna apka pokazuje mi grudzień druga 1 stycznia ale jestem pewna że to będzie nawet szybciej jak z poprzednią ciążą więc grudzień bankowo 😁

Będzie nas tu trochę, którym się może Sylwester na porodówce szykować.

W tym roku też było u mnie 0% bo dzień wcześniej zrobiłam betę i było 75, niestety potem szybko okazało się, że to biochem.

reklama
Do góry