reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Ja też dziś czuję się fatalnie, syn w nocy się budził i w końcu i tak wylądował u mnie w łóżku a wtedy ja się nie wyspałam - chyba czas się wyprowadzić z łóżka małżeńskiego bo nie będzie lepiej. Do tego mi niedobrze od rana i wszystko mnie wnerwia…. Ja chcę do domu 😢😢

Mi dzisiaj też okropnie niedobrze, tak jeszcze nie było🫩 nawet suchar przed wstaniem z łóżka nie zadziałał a do tej pory mi to pomagało..

U mnie za to wspaniały poranek. Do pracy mam na 12 wiec mam trochę czasu tylko dla mnie bo dzieci w przedszkolu i żłobku. Póki co nie męczą mnie żadne dolegliwości 😆

Heej dziewczyny :) moja pierwsza wyczekana ciąża <3
test ciążowy dodatni 14.04 a ostatnia miesiączka 16.03, kalendarze pokazują termin porodu na 21.12
:)
pierwsza wizyta u ginekologa 06.05. Beta robiona 23.04 8916,2 a 25.04 15320,5

U mnie też jest super na razie…mdłości wydają się mniejsze, tylko zastanawiam się jak i kiedy powiedzieć rodzicom o ciąży - mam taką pracę, że powinnam natychmiast przestać pracować, ponieważ jestem prawie cały czas w sporym polu elektromagnetycznym… jeszcze do weekendu majowego pójdę ale potem będę już w domu.
A mieszkamy z rodzicami i moja mama pilnuje mojej córki 🙈 …więc nie ma opcji na przeczekanie z informacją ;)
Na dodatek cały czas otwarcie mówiłam wszystkim, że kolejnego dziecka nie będzie 😆

U mnie też jest super na razie…mdłości wydają się mniejsze, tylko zastanawiam się jak i kiedy powiedzieć rodzicom o ciąży - mam taką pracę, że powinnam natychmiast przestać pracować, ponieważ jestem prawie cały czas w sporym polu elektromagnetycznym… jeszcze do weekendu majowego pójdę ale potem będę już w domu.
A mieszkamy z rodzicami i moja mama pilnuje mojej córki 🙈 …więc nie ma opcji na przeczekanie z informacją ;)
Na dodatek cały czas otwarcie mówiłam wszystkim, że kolejnego dziecka nie będzie 😆
Mama się napewno bardzo ucieszy 😊 Może taka koszulka dla córki z napisem "starsza siostra" na majówkę i czekać czy dziadkowie zauważą 😅

Mama się napewno bardzo ucieszy 😊 Może taka koszulka dla córki z napisem "starsza siostra" na majówkę i czekać czy dziadkowie zauważą 😅
Moja się nie ucieszyła, a nie bawi mi dzieci , różnie może zareagować jak pomyśli, że zamiast jednego będzie bawić dwoje dzieci 😉

reklama
Mam taką samą sytuację 🤣 Mieszkam z teściami, a ze względu na pracę jestem na zwolnieniu w sumie od pozytywnego testu 🙈 Teście bardzo się ucieszyli i tylko teściowa się śmieje, że za długo ode mnie nie odpoczęła, bo po urlopie macierzyńskim przepracowałam aż dwa tygodnie 😅🤣🤣

Ostatnia edycja:
Do góry