reklama
Joanna00357
Początkująca w BB
GratulacjeU nas dzisiaj na wizycie 2 cm człowieka z raczkami i nóżkami. Serce bije jak szalone![]()

Ja Wam dziewczyny chyba trochę zazdroszczę tego sprawdzania jak beta rośnie
Sama jej nie robię i nawet moja Pani ginekolog tego u mnie nie zaleca bo jestem jakimś ewenementem.

meksykanka11
Fanka BB :)
ale cudnieU nas dzisiaj na wizycie 2 cm człowieka z raczkami i nóżkami. Serce bije jak szalone![]()
meksykanka11
ja w 3 i 4 ciąży już nie badałam, po prostu na wizycie potwierdziłam testJa Wam dziewczyny chyba trochę zazdroszczę tego sprawdzania jak beta rośnieSama jej nie robię i nawet moja Pani ginekolog tego u mnie nie zaleca bo jestem jakimś ewenementem.
8+5Gratulacjektóry tydzień?
Możesz napisać z jakiego powodu jesteś już na insulinie? Miałaś wcześniej cukrzycę ciążową?Cześć, gratuluję wszystkim które mają za sobą udane wizyty.
U nas leci 7 tydzień od wczoraj jestem już na insulinie . We wtorek byłam ponownie na usg serducho bije i wygląda wszystko ok. Miłego dnia![]()
Ja jestem po pierwszej ciąży cukrzycowej i zastanawiam się jakie teraz będzie do tego podejście…
Melania77
Początkująca w BB
W poprzednich 4 ciążach miałam cukrzycę z czego 2 pierwsze leczone dietą dwie kolejne na insulinie. Przed ciążą z powodu stanu przedcukrzycowego przyjmowałam metforminę która kontynuuje do 12 tyg ciąży. Moja glikemia na czczo jest nadal powyżej 90 stąd diabetolog podjął decyzję o włączeniu insuliny już na tym etapie.Możesz napisać z jakiego powodu jesteś już na insulinie? Miałaś wcześniej cukrzycę ciążową?
Ja jestem po pierwszej ciąży cukrzycowej i zastanawiam się jakie teraz będzie do tego podejście…
Malyna92
To ciekawe co mi zaleci diabetolog. Też we wcześniejszej ciąży miałam cukrzycę i teraz na czczo wyniki mam poza normąW poprzednich 4 ciążach miałam cukrzycę z czego 2 pierwsze leczone dietą dwie kolejne na insulinie. Przed ciążą z powodu stanu przedcukrzycowego przyjmowałam metforminę która kontynuuje do 12 tyg ciąży. Moja glikemia na czczo jest nadal powyżej 90 stąd diabetolog podjął decyzję o włączeniu insuliny już na tym etapie.

reklama
Melania77
Początkująca w BB
A ile masz na czczo?To ciekawe co mi zaleci diabetolog. Też we wcześniejszej ciąży miałam cukrzycę i teraz na czczo wyniki mam poza normą![]()
Podziel się: