reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Dziewczyny ja już po wizycie. Mamy serduszko ❤️ wszystko jest w porządku. Termin skorygowany na 16.12 bo mam dłuższe cykle.
Dostałam już skierowanie na badania prenatalne na początek czerwca - to dopiero będzie stres ale póki co jestem szczęśliwa że wszystko jest dobrze 🥰

reklama
Dziewczyny ja już po wizycie. Mamy serduszko ❤️ wszystko jest w porządku. Termin skorygowany na 16.12 bo mam dłuższe cykle.
Dostałam już skierowanie na badania prenatalne na początek czerwca - to dopiero będzie stres ale póki co jestem szczęśliwa że wszystko jest dobrze 🥰
Gratulacje! 🥰 ja też dziś dostałam skierowanie na prenatalne na czerwiec i właśnie się zapisałam na 11 czerwca 🥰

Tak bo miałam w sumie 10 zarodków a zużyłam jak na razie 4, ale więcej dzieci nie planujemy z mężem. Zarodki pójdą albo do adopcji/na cele badawcze/albo do utylizacji. To jeszcze musimy z mężem obgadać.
Ojej to piękny wynik jak aż 10 😍 Super że się udało !

Aj jak Wam zazdroszczę tych wizyt ! Ja dopiero mam we wtorek a już cała z nerwów jestem.

A termin wychodzi 22 grudnia 5 tydzień i 3 dzień dzisiaj

Załączniki

• IMG_20250424_200912.jpg
    IMG_20250424_200912.jpg
    714,5 KB · Wyświetleń: 31
Ja jutro na 17:40 wizyta. Niby będzie 5+0 więc już coś niecoś powinno być widać. Rano idę na bete, sprawdzić przyrost, ale pewnie znowu w nocy wyniki. W sumie mam nadzieję, że młoda da się ogarnąć i uda mi się wyrobić przed pracą.

Ja już kupiłam w alabie, od razu na 2 badania żeby sprawdzić przyrost, ale chyba nie potrzebnie skoro jutro wizyta. A do wizyty i tak pewnie nie będzie wyników.

reklama
Do góry