reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Będziesz sprawdzać kolejne? Właśnie się zastanawiam czy w przyszłym tygodniu też nie machnąć przyrostu znowu 🤔
Chyba dla własnego spokoju zbadam we wtorek rano. Te kalkulatory bety takie przyrosty po więcej niż 72h też liczą, nie? Najchętniej to bym po prostu zaczekała do pierwszego USG, ale chyba nie dam rady 😅

reklama
Chyba dla własnego spokoju zbadam we wtorek rano. Te kalkulatory bety takie przyrosty po więcej niż 72h też liczą, nie? Najchętniej to bym po prostu zaczekała do pierwszego USG, ale chyba nie dam rady 😅
Ja mam dopiero wizytę 5 maja to też myślę że przejdę się w następnym tygodniu 😛 chociaż tyle mogę 😅

Ja też betę sprawdzam tylko 1 przyrost. Teraz wyszło jak wyszło. Test posiadałam tylko jeden. Jakiś taki spokój mam puki co.

reklama
Do góry