meksykanka11
Fanka BB :)
jedna aplikacja polazujena 19, druga na 20. Wpisz 20 możeczyli 19.12?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jedna aplikacja polazujena 19, druga na 20. Wpisz 20 możeczyli 19.12?
ja się właśnie zastanawiam czy iść 25 mają przed moim wyjazdem , ale wtedy będzie cos kolo 5+6 czy 6+0 , czy też iść po majówce dopiero jak wrócę, to już będzie 7+ . Z jednej strony mnie korci by iść wcześniej, z drugiej myślę , że czegoś jeszcze nie zobaczę i będę się stresować na wyjeździe.Też mam pierwszą 29i będzie mój 6 tydzień równy i liczę już na serduszko
w pierwszej ciąży też byłam na równy 6 tydzień i było
![]()
Ja wyjeżdżam na dwa tygodnie do Maroko, więc idę podejrzeć w 6 tc. Wiem, że może być za wcześnie (chociaż z synem w 6+1 było serce), ale wolę wiedzieć czy chociaż pęcherzyk jest na miejscu, bo obawiam się, że w Afryce jakbym trafiła do szpitalu z pozamaciczna, toja się właśnie zastanawiam czy iść 25 mają przed moim wyjazdem , ale wtedy będzie cos kolo 5+6 czy 6+0 , czy też iść po majówce dopiero jak wrócę, to już będzie 7+ . Z jednej strony mnie korci by iść wcześniej, z drugiej myślę , że czegoś jeszcze nie zobaczę i będę się stresować na wyjeździe.
To mamy tylko dzień różnicy!Też mam pierwszą 29i będzie mój 6 tydzień równy i liczę już na serduszko
w pierwszej ciąży też byłam na równy 6 tydzień i było
![]()
Ale dziewczyny startowały z bety jednocyfrowej. Ja miałam pierwsza 90, druga 250To mamy tylko dzień różnicy!to może mi się poszczęści i też już serduszko będzie
Ale ja to jestem nienormalna, bo niby wiem, że nie porównuje się przyrostów, ale teraz moje 185% wydaje się takie malutkie przy dzisiejszych 300-600%Pewnie we wtorek zbadam jeszcze raz, bo jutro nie ma jak.
No tak, też o tym pomyślałam. Ja startowałam z 65,8. Pewnie jest wszystko dobrzeAle dziewczyny startowały z bety jednocyfrowej. Ja miałam pierwsza 90, druga 250![]()
Na ten moment gitara i tego się trzymamyNo tak, też o tym pomyślałam. Ja startowałam z 65,8. Pewnie jest wszystko dobrze![]()
Widzisz Ty się boisz że za mało ja ze moja jednak to za dużoTo mamy tylko dzień różnicy!to może mi się poszczęści i też już serduszko będzie
Ale ja to jestem nienormalna, bo niby wiem, że nie porównuje się przyrostów, ale teraz moje 185% wydaje się takie malutkie przy dzisiejszych 300-600%Pewnie we wtorek zbadam jeszcze raz, bo jutro nie ma jak.
Widzisz Ty się boisz że za mało ja ze moja jednak to za dużobyleby nam szybko i szczęśliwie ten czas do grudnia zleciał
![]()
Ja bym poszła przed wyjazdemja się właśnie zastanawiam czy iść 25 mają przed moim wyjazdem , ale wtedy będzie cos kolo 5+6 czy 6+0 , czy też iść po majówce dopiero jak wrócę, to już będzie 7+ . Z jednej strony mnie korci by iść wcześniej, z drugiej myślę , że czegoś jeszcze nie zobaczę i będę się stresować na wyjeździe.
Wszystko jest w normie ! U mnie pierwsza beta była 6.1 więc od czegoś musi się wybićTo mamy tylko dzień różnicy!to może mi się poszczęści i też już serduszko będzie