reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Też mam pierwszą 29 💖 i będzie mój 6 tydzień równy i liczę już na serduszko 😀 w pierwszej ciąży też byłam na równy 6 tydzień i było 😀😀
ja się właśnie zastanawiam czy iść 25 mają przed moim wyjazdem , ale wtedy będzie cos kolo 5+6 czy 6+0 , czy też iść po majówce dopiero jak wrócę, to już będzie 7+ . Z jednej strony mnie korci by iść wcześniej, z drugiej myślę , że czegoś jeszcze nie zobaczę i będę się stresować na wyjeździe.

ja się właśnie zastanawiam czy iść 25 mają przed moim wyjazdem , ale wtedy będzie cos kolo 5+6 czy 6+0 , czy też iść po majówce dopiero jak wrócę, to już będzie 7+ . Z jednej strony mnie korci by iść wcześniej, z drugiej myślę , że czegoś jeszcze nie zobaczę i będę się stresować na wyjeździe.
Ja wyjeżdżam na dwa tygodnie do Maroko, więc idę podejrzeć w 6 tc. Wiem, że może być za wcześnie (chociaż z synem w 6+1 było serce), ale wolę wiedzieć czy chociaż pęcherzyk jest na miejscu, bo obawiam się, że w Afryce jakbym trafiła do szpitalu z pozamaciczna, to 💀

Też mam pierwszą 29 💖 i będzie mój 6 tydzień równy i liczę już na serduszko 😀 w pierwszej ciąży też byłam na równy 6 tydzień i było 😀😀
To mamy tylko dzień różnicy! 😄 to może mi się poszczęści i też już serduszko będzie 🥰

Ale ja to jestem nienormalna, bo niby wiem, że nie porównuje się przyrostów, ale teraz moje 185% wydaje się takie malutkie przy dzisiejszych 300-600% 🫣 Pewnie we wtorek zbadam jeszcze raz, bo jutro nie ma jak.

To mamy tylko dzień różnicy! 😄 to może mi się poszczęści i też już serduszko będzie 🥰

Ale ja to jestem nienormalna, bo niby wiem, że nie porównuje się przyrostów, ale teraz moje 185% wydaje się takie malutkie przy dzisiejszych 300-600% 🫣 Pewnie we wtorek zbadam jeszcze raz, bo jutro nie ma jak.
Ale dziewczyny startowały z bety jednocyfrowej. Ja miałam pierwsza 90, druga 250 :)

Widzisz Ty się boisz że za mało ja ze moja jednak to za dużo 🫣 byleby nam szybko i szczęśliwie ten czas do grudnia zleciał 🤞🤞

reklama
Ja bym poszła przed wyjazdem 😁 Właśnie na majówkę jadę nad morze więc idę 29.04 by sprawdzić czy wszystko na miejscu.

Wszystko jest w normie ! U mnie pierwsza beta była 6.1 więc od czegoś musi się wybić 😆 Już więcej nie sprawdzam bo jestem tak podziurawiona że już nie ma z czego pobierać. Dziś mi z dwóch rąk pobierali bo z jednej nic nie leciało.

Do góry