Polinaa
Zaangażowana w BB
U mnie 309% przyrost dziś i myślałam że to dużo ale Twój to kosmos![]()
No właśnieeeee czekałam na Twoje wyniki bo lecimy dosyć podobnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 309% przyrost dziś i myślałam że to dużo ale Twój to kosmos![]()
Dzięki.Gratulacjepamiętam Cię z kresek, jak miło zobaczyć kolejny znajomy nick na mamach
Dużo zdrowia rośnijcie![]()
Może u Ciebie bliźnięta ? Pisałaś, że to 5 ciąża to może los Ci wynagrodzi te stratyNo właśnieeeee czekałam na Twoje wyniki bo lecimy dosyć podobnie![]()
Hah tak to byłby piękny i trudny scenariuszMoże u Ciebie bliźnięta ? Pisałaś, że to 5 ciąża to może los Ci wynagrodzi te straty![]()
Ja nie dostałam takich zaleceń w przy ciąży z córką, teraz też mi lekarz nic nie mówił o magnezie.Dziewczyny, jaki magnez przyjmujecie? Bo tak zrobiłam przegląd tego, co biorę, żeby zobaczyć czy nie powinnam czegoś zmienić/dodać, no i brakuje mi magnezu, a ponoć powinno się go supelmentować. Wiem, że najlepiej brać w formie cytrynianu, ale w jakiej dawce? Możecie coś polecić? Może Wasi lekarze już coś zalecili?
ja biorę właśnie cytrynian 400mg ale firma holenderska, w sumie to biorę cały czas bo mam skłonność do skurczy nóg w nocy - praca no nogach swoje robi.Dziewczyny, jaki magnez przyjmujecie? Bo tak zrobiłam przegląd tego, co biorę, żeby zobaczyć czy nie powinnam czegoś zmienić/dodać, no i brakuje mi magnezu, a ponoć powinno się go supelmentować. Wiem, że najlepiej brać w formie cytrynianu, ale w jakiej dawce? Możecie coś polecić? Może Wasi lekarze już coś zalecili?
magne B6 najbardziej polecany , ja biorę forte , lepiej wychodzi cenowo.Dziewczyny, jaki magnez przyjmujecie? Bo tak zrobiłam przegląd tego, co biorę, żeby zobaczyć czy nie powinnam czegoś zmienić/dodać, no i brakuje mi magnezu, a ponoć powinno się go supelmentować. Wiem, że najlepiej brać w formie cytrynianu, ale w jakiej dawce? Możecie coś polecić? Może Wasi lekarze już coś zalecili?
Też mam pierwszą 29Właśnie umówiłam sobie pierwsze USG na 29.04, to będzie 5+6, więc już pęcherzyk powinien być, nie?