reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Ooo, dziękuję 🥰
Oczywiście pełna obaw czy wszystko pójdzie dobrze, bo to sam początek, ale chcę wierzyć że tak 🥹
Szczerze mówiąc, mam wrażenie, że do mnie dotrze dopiero jak zobaczę zarodek z serduszkiem 😅
Do mnie przy pierwszym dziecku doszło dopiero jak urodziłam 😅 to było takie nie realne. Teraz mam podobnie i ciągle na każdym kroku muszę sobie przypominać że stop jestem w ciąży.

reklama
Do mnie przy pierwszym dziecku doszło dopiero jak urodziłam 😅 to było takie nie realne. Teraz mam podobnie i ciągle na każdym kroku muszę sobie przypominać że stop jestem w ciąży.
Do mnie dotarło jak moje organy wewnętrzne były porządnie skopane 🤣 teraz jednak mdłości przypominają, że coś jest na rzeczy 😅 w pierwszej ciąży nie wiedziałam co to jest, to teraz nadrabiam 🤣

Do mnie dotarło jak moje organy wewnętrzne były porządnie skopane 🤣 teraz jednak mdłości przypominają, że coś jest na rzeczy 😅 w pierwszej ciąży nie wiedziałam co to jest, to teraz nadrabiam 🤣
Mój syn był bardzo spokojny w brzuchu nie dostawałam kopniaków tylko czułam bardziej przesuwanie się i wiercenie. Nie wiem też co to wstawanie w nocy na siku bo nie miałam takiej potrzeby - mój pęcherz nie dostawał w ogóle kopniaków.

Mój syn był bardzo spokojny w brzuchu nie dostawałam kopniaków tylko czułam bardziej przesuwanie się i wiercenie. Nie wiem też co to wstawanie w nocy na siku bo nie miałam takiej potrzeby - mój pęcherz nie dostawał w ogóle kopniaków.
To mój dawał popisy i oczywiście zawsze wtedy kiedy chciałam pójść spać 🤣 raz wieczorem mnie oszczędził, to spanikowałam i pojechałam na izbę przyjęć 🫣

To mój dawał popisy i oczywiście zawsze wtedy kiedy chciałam pójść spać 🤣 raz wieczorem mnie oszczędził, to spanikowałam i pojechałam na izbę przyjęć 🫣
U mnie też kopniaki najczęściej wtedy kiedy ja chciałam spać 😀 i dalej tak ma , że jak trzeba iść spać to od razu krzyk że nie 🫣

Dla mnie druga ciąża to było ciągłe niedowierzanie, takie coś nierealnego. Córka ma 2 lata, a ja nadal czasem nie dowierzam, że się udało.

Oj to nie mój spokojny - kochał spać w brzuchu - zawsze jak miałam USG rano to spał i nie współpracował - po tatusiu. A teraz ma prawie 5 lat i wszędzie go pełno.

U mnie dziś już pomału świątecznie, robię babeczki do koszyczka, będę barwić jajka i robić schab ze śliwką. Reszta jutro, kocham piec i gotować - jestem kucharką z zawodu. Wszystko byle oderwać się od myśli.

Załączniki

• IMG_3038.jpeg
    IMG_3038.jpeg
    145,7 KB · Wyświetleń: 34
reklama
nie martw się bywają dni lepsze i gorsze. Mnie od wczoraj dopadła senność i póki co tyle z objawów;)
Haha mam podobnie, w ciągu dnia chodzę i ziewam. No i widzę po sobie, że jestem tak na 80% kondycyjnie co jest śmieszne, bo jeszcze nic nie widać przecież ani nic ;) no i piersi wrażliwe na dotyk, moje zawsze były, ale teraz to trochę armagedon pod tym względem :D

A na kiedy masz termin? Bo Cię nie widzę na 1 stronie na rozpisce 🙈

Do góry