reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

nie martw się niskim progesteronem, ja sprawdzałam w drugiej ciąży , miałam niski , poleciałam do lekarza i powiedział, że tego się nie bada jak się nic nie dzieje.. No , ale dla świętego mojego spokoju dal mi luteinę. W kolejnych ciazach juz nie badałam, żeby się nie denerwować;)
U mnie w każdej ciąży dostaje tą luteinę więc czuje się bezpieczniej ją mając. To moja 6 ciąża 😆 Od owulacji miałam duphaston ale już mi się kończy to zostanę tylko z luteiną.

reklama
U mnie w każdej ciąży dostaje tą luteinę więc czuje się bezpieczniej ją mając. To moja 6 ciąża 😆 Od owulacji miałam duphaston ale już mi się kończy to zostanę tylko z luteiną.
jeżeli ma się jakoś przeszłość, lub objawy to luteina jest jak najbardziej wskazana . Mi lekarz po prostu wytłumaczył, że jak jest wszystko dobrze , nie było poronienień to nie ma potrzeby sprawdzać. Ale nasz spokój jest najważniejszy :) czujesz , że masz gorsze objawy przez luteine ? Ja pamiętam, że chciałam tylko skończyć już brać , bo tak źle się czułam w trakcie brania właśnie luteiny.

Cześć. Tak nieśmiało się witam. Wysikałam dziś bladzioszka na teście. Więc pobiegłam na betę, i chyba zagubili moja próbkę bo wyników nie ma. Jutro zadzwonię, żeby dowiedzieć się o co chodzi. Termin z OM mam na 26.12.
Gdzie robiłaś badania? Ja w Alab czekałam za każdym razem 2 dni na wyniki bety :) i trzymam kciuki! Daj znać ☺️ 💪

jeżeli ma się jakoś przeszłość, lub objawy to luteina jest jak najbardziej wskazana . Mi lekarz po prostu wytłumaczył, że jak jest wszystko dobrze , nie było poronienień to nie ma potrzeby sprawdzać. Ale nasz spokój jest najważniejszy :) czujesz , że masz gorsze objawy przez luteine ? Ja pamiętam, że chciałam tylko skończyć już brać , bo tak źle się czułam w trakcie brania właśnie luteiny.
Ja niestety mam dwie straty , jedna ciąża stanęła w 6 tyg a druga w 13 tyg. Jestem z tego powodu też przewrażliwiona i wolę dmuchać na zimne i spać z poczuciem że zrobiłam wszystko co mogłam. Po luteinie nie mam żadnych dolegliwości. Biorę dopochwowo.

Cześć dziewczyny! To i ja się nieśmiało przywitam 🫣
We wtorek wysikałam swoje pierwsze prawdziwe dwie kreski w życiu, po prawie 4 latach walki i po 3 IUI. Nadal nie dowierzam, bo już miałam zaplanowane, że jak tylko przyjdzie @ to jeszcze przed Świętami dzwonię nas umawiać na wizytę kwalifikacyjną do IVF.
15.04 beta 65,8
17.04 beta 185,5 (przyrost 184,6%)

Według OM dzisiaj 4+2 i termin na 24.12.2025 🎄

Hejka dziewczyny jak samopoczucie dzisiaj? Ja czuje się dziś dużo lepiej i zaraz oczywiście głowa zaczyna myśleć dlaczego czuję się dobrze i czy to nie zły znak….

Cześć dziewczyny! To i ja się nieśmiało przywitam 🫣
We wtorek wysikałam swoje pierwsze prawdziwe dwie kreski w życiu, po prawie 4 latach walki i po 3 IUI. Nadal nie dowierzam, bo już miałam zaplanowane, że jak tylko przyjdzie @ to jeszcze przed Świętami dzwonię nas umawiać na wizytę kwalifikacyjną do IVF.
15.04 beta 65,8
17.04 beta 185,5 (przyrost 184,6%)

Według OM dzisiaj 4+2 i termin na 24.12.2025 🎄
witaj 🥰 tak bardzo na Ciebie tu czekałam i z przyjemnością zapisuję tą piękną datę 🤩🤩

reklama
Do góry