Ja w 1 ciąży jak usłyszałam serduszko to się popłakałam , przepiękne uczucieA który będziesz miała tydzień?
Nie sądziłam że to takie piękne uczucie widzieć taką mrugającą kropeczke a co dopiero jak się usłyszy te serduszko![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w 1 ciąży jak usłyszałam serduszko to się popłakałam , przepiękne uczucieA który będziesz miała tydzień?
Nie sądziłam że to takie piękne uczucie widzieć taką mrugającą kropeczke a co dopiero jak się usłyszy te serduszko![]()
5+6 wg ostatniej miesiączki ale owulację miałam w 19 DC więc wg moich obliczeń będzie dopiero 5+1 :-)A który będziesz miała tydzień?![]()
To pęcherzyk będzie napewno5+6 wg ostatniej miesiączki ale owulację miałam w 19 DC więc wg moich obliczeń będzie dopiero 5+1 :-)
Mnie dzisiejsze usg tak poprawiło dzień że szokO rany, przez Was też już zaczynam o tym myśleć o tym usga mam równo za tydzień i jakoś już zaczynam przebierać nóżkami
![]()
PięknieMam wynik !
Wtorek 858
Dziś czwartek 2105 . Także chyba nie ma wątpliwości, że to to![]()
PięknieMam wynik !
Wtorek 858
Dziś czwartek 2105 . Także chyba nie ma wątpliwości, że to to![]()
nie martw się niskim progesteronem, ja sprawdzałam w drugiej ciąży , miałam niski , poleciałam do lekarza i powiedział, że tego się nie bada jak się nic nie dzieje.. No , ale dla świętego mojego spokoju dal mi luteinę. W kolejnych ciazach juz nie badałam, żeby się nie denerwowaćPięknieTo teraz pozostaje czekać do wizyty
![]()
Ja dziś miałam teleporade i dostałam luteinę bo mam nisko progesteron. Liczę że to pomoże. Jutro powtarzam betę.